Duudson-Jarppi. Kuva MTV/Sub
Duudson-Jarppi. Kuva MTV/Sub

Duudsoneiden Jarno "Jarppi" Leppälä kiittelee Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan mukaan lähteneitä perheitä rohkeudesta.

Tiistaina alkanut Duudsonit tuli taloon -ohjelman kolmas tuotantokausi alkoi koskettavalla jaksolla, jossa ei kyyneliltäkään säästytty. Duudsonit-nelikko, eli Jukka Hildén, Jarno "Jarppi "Leppälä, Jarno Laasala ja HP Parviainen matkustivat Lieksaan tavoitteenaan tehdä kehitysvammaisten Eskon, Olli-Pekan ja Pasin yksinäisestä elämästä mielekkäämpää.

Aiemmilla tuotantokausilla Duudsonit ovat ratkoneet menestyksekkäästi perheiden ongelmia.

Mutta samalla kun nelikko tekee hyvää, syntyy myös tuhoa. Jarpin mielestä kaikki ohjelmaan mukaan lähteneet ovat rohkeita päästäessään Duudsonit vieraikseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minä en neljää juippia päästäisi meille pyörimään. Mutta juuri ne perheet ja ihmiset, jotka lähtevät mukaan ohjelmaan, tekevät siitä hyvän. Suuri hatunnosto heille siitä, että he jakavat ongelmansa ja unelmansa meidän kanssamme, Jarppi kiittelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolmannella kaudella Duudsonit päättivät ottaa viimeisetkin käsijarrut pois päältä, sillä tässä vaiheessa perheiden pitäisi jo tietää, mihin he lähtevät mukaan.

– Kyllähän niitä rajoja venytettiin ja mentiin ylikin. Eräs perheenäiti nyppi jo kaikki mikrofonit irti ja halusi meidät ulos, mutta saimme tilanteen lopulta ratkaistua.

Lue myös:

Duudsonien ohjelma jatkuu: tälläkään kaudella ei vältytä kyyneliltä

Duudsonit eivät riitele – erimielisyys sattuisi arkaan paikkaan

10 kiloa laihtunut Duudson-Jarppi suostuu yhä ihmistikkatauluksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla