Duudson-Jarppi. Kuva MTV/Sub
Duudson-Jarppi. Kuva MTV/Sub

Duudsoneiden Jarno "Jarppi" Leppälä kiittelee Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan mukaan lähteneitä perheitä rohkeudesta.

Tiistaina alkanut Duudsonit tuli taloon -ohjelman kolmas tuotantokausi alkoi koskettavalla jaksolla, jossa ei kyyneliltäkään säästytty. Duudsonit-nelikko, eli Jukka Hildén, Jarno "Jarppi "Leppälä, Jarno Laasala ja HP Parviainen matkustivat Lieksaan tavoitteenaan tehdä kehitysvammaisten Eskon, Olli-Pekan ja Pasin yksinäisestä elämästä mielekkäämpää.

Aiemmilla tuotantokausilla Duudsonit ovat ratkoneet menestyksekkäästi perheiden ongelmia.

Mutta samalla kun nelikko tekee hyvää, syntyy myös tuhoa. Jarpin mielestä kaikki ohjelmaan mukaan lähteneet ovat rohkeita päästäessään Duudsonit vieraikseen.

– Minä en neljää juippia päästäisi meille pyörimään. Mutta juuri ne perheet ja ihmiset, jotka lähtevät mukaan ohjelmaan, tekevät siitä hyvän. Suuri hatunnosto heille siitä, että he jakavat ongelmansa ja unelmansa meidän kanssamme, Jarppi kiittelee.

Kolmannella kaudella Duudsonit päättivät ottaa viimeisetkin käsijarrut pois päältä, sillä tässä vaiheessa perheiden pitäisi jo tietää, mihin he lähtevät mukaan.

– Kyllähän niitä rajoja venytettiin ja mentiin ylikin. Eräs perheenäiti nyppi jo kaikki mikrofonit irti ja halusi meidät ulos, mutta saimme tilanteen lopulta ratkaistua.

Lue myös:

Duudsonien ohjelma jatkuu: tälläkään kaudella ei vältytä kyyneliltä

Duudsonit eivät riitele – erimielisyys sattuisi arkaan paikkaan

10 kiloa laihtunut Duudson-Jarppi suostuu yhä ihmistikkatauluksi

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika