Mallit harjoittelivat kävelyä viime vuoden New Yorkin muotiviikoilla. Tänä vuonna seuraan liittyy Madeline. Kuva: Shutterstock.
Mallit harjoittelivat kävelyä viime vuoden New Yorkin muotiviikoilla. Tänä vuonna seuraan liittyy Madeline. Kuva: Shutterstock.

Madeline Stuart on australialaismalli, jolla on Downin oireyhtymä. Nyt hän on kuumempaa kamaa kuin koskaan.

Australialaisen Madeline Stuartin ura on nousukiidossa. Hän on 18-vuotias kaunis nuori nainen Brisbanesta, joka on aina haaveillut urasta mallina.

Instagramissakin vilkkaasti liikkeistään raportoivalla Madelinella on Downin oireyhtymä.

 

Thank you Erica for putting the team together and taking this amazing photo. You are an artist xxx

Kuva, jonka Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) julkaisi

 

Nyt Madelinen unelmat ovat alkaneet toteutua ja sellaista vauhtia, ettei enemmästä voisi unelmoida. Heinäkuussa hän solmi sopimuksen Manifesta-nimisen urheiluvaatemerkin kanssa. Merkki tekee vaatteita kaikenlaisille vartalotyypeille.

– Ihmiset, joilla on Downin syndrooma, voivat tehdä mitä tahansa. He vain tekevät omassa tahdissaan, Madelinen äiti Rosanne Stuart on kertonut BuzzFeedin haastattelussa. 

– Kun heille antaa mahdollisuuden, suurimmatkin odotukset tulevat ylittymään, sanoo äiti. 

Eikä siinä kaikki: EverMaya-niminen lifestyle- ja muotimerkki on ottanut Madelinen mainoksiinsa, ja hänet nähdään merkin käsilaukkumalliston keulakuvana. Yrityksen johtaja Damian Graybelle on kertonut Mashable-sivustolle, että työskentely Madelinen kanssa oli hänestä mahtavaa sekä ammattimielessä että henkilökohtaisesti.

– En olisi koskaan uskonut, että kampanjallamme Madelinen kanssa olisi ollut niin suuri vaikutus ihmisiin. Olen puhunut monien vanhempien kanssa, sellaisten, joiden lapsilla on erityistarpeita. He ovat kertoneet, että yhteistyömme Madelinen kanssa on muuttanut heidän näkemystään siitä, millainen heidän lastensa tulevaisuudesta tulee, Graybelle sanoo.

Tässä Madeline poseeraa EverMayan laukun kanssa:

 

Madelinen löytää Instagramista nimellä madelinesmodelling_. Pari viikkoa sitten malli postasi sinne yhteiskuvan laulaja Paula Abdulin kanssa:

 

Paula Abdul yessss

Kuva, jonka Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) julkaisi

 

Ja saavutukset vain jatkuvat: Madeline työskentelee New Yorkin muotiviikkojen catwalkeilla nyt syksyllä.

Aiemmin siellä on nähty myös näyttelijä Jamie Brewer, jolla on niin ikään Downin syndrooma. 

Lähde: Hello Giggles

Normaalia

Down-mallin ura nousukiidossa – sai huippusopimukset, esiintyy New Yorkin muotiviikoilla

jokaisella meistä on omat vikamme, mulla pään alapuolelle kertynyt läski. Se on loppupeleissä oma vika. Estääkö se mua elämästä? Ei. Pitäisikö mut sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle, koska olen ällö ja ruma? Ei...? Läskeilleni mä voin jotain jos en niitä voi hyväksyä itse tai elää niiden kanssa. Madeleine on hyväksynyt itsensä ja vammansa ja elää sen kanssa unelmiaan tavoitellen. Se on sentään paljon enemmän kuin useimmat meistä tekee itsensä hyväksi. Ihanaa nähdä vaihteeksi "viallinen" malli,...
Lue kommentti
nimimerkki

Down-mallin ura nousukiidossa – sai huippusopimukset, esiintyy New Yorkin muotiviikoilla

hienoa että kaikenlaista kauneutta arvostetaan.jäin vain miettimään että ymmärtääkö hän varmasti mitä tekee ja onko valinta oma ...siis mallinan kasvot tunnetaan nyt jo suomessakin ja muualla maailmassa.kestääkö pää julkisuuden ja pystyykö hän sitä käsittelemään.en tiedä kyllä juuri mitään downin syndroomasta.mutta jäin pohtimaan asiaa.
Lue kommentti

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.