Suomessa torstaihin asti vieraileva David Hasselhoff iloitsee, että ihmiset rakastavat edelleen Ritari Ässää. ”On tunteellista nähdä, kuinka tärkeä hahmo on monelle. En olisi uskonut, että suosioni kestää näin kauan.” Kuva: Reuters
Suomessa torstaihin asti vieraileva David Hasselhoff iloitsee, että ihmiset rakastavat edelleen Ritari Ässää. ”On tunteellista nähdä, kuinka tärkeä hahmo on monelle. En olisi uskonut, että suosioni kestää näin kauan.” Kuva: Reuters

Näyttelijä-laulaja David Hasselhoff sanoo olevansa onnekas, koska on löytänyt rinnalleen tyttöystävän, joka ei juokse hänen kuuluisuutensa perässä.

Takavuosien suosituista Ritari Ässä- ja Baywatch -televisiosarjoista tuttu näyttelijä-laulaja David Hasselhoff, 61, on parhaillaan parin päivän vierailulla Suomessa.

Tähti matkusti Helsinkiin perheensä kanssa. Mukana visiitillä on tyttöystävä, walesilainen Hayley Roberts, 33, tytär Taylor-Ann, 24, sekä Davidin assistenttina toimiva veljenpoika Nick.

Näyttelijällä on pelkkiä hyviä muistoja Suomesta.

– Tämä on viides kertani täällä. Minut on otettu aina avosylin vastaan, ja Suomeen liittyy paljon hauskoja muistoja, hän kertoi Ravintola Brondassa pidetyssä cocktail-tilaisuudessa.

Parhaiten tähden mieleen on jäänyt valtava Ritari Ässä -hurmos.

– Esittelin Kitt-autoa 1980-luvulla suomalaisille. Kaikki halusivat samaan kuvaan minun ja Kittin kanssa. Osaan vieläkin sanoa "tervetuloa ja kiitos", toistin sen varmaan tuhat kertaa, hän naureskelee.

Samaisella vierailulla David tutustui Lappiin, jossa kertoo syöneensä monta poroa.

– Muistan, kun matkustin takaisin Los Angelesiin ja kuulin radiosta, että Suomen poroista on löydetty Tshernobylin radioaktiivista säteilyä. Söin varmaan viisi poroa, ja odotin vain koska valot syttyvät ja alan säteillä, hän virnistää.

David Hasselhoff ja Hayley Roberts. Kuva: Reuters

David on reissumies

Matkustamista rakastava David sanoo olevansa koko ajan liikkeellä. Suomeen hän tuli Ranskan Cannesin ja Itävallan Wienin kautta.

– Välillä reissutahtini on hullu, nytkin olen ollut kolmessa maassa saman vuorokauden aikana. Oli mahtavaa esiintyä Wienin Nova Rock -festivaaleilla 60 000 ihmisen edessä. Lauloin Looking For Freedom -biisini yhdessä Samu Haberin kanssa. Näin hänet The Voice of Germany -ohjelmassa ja otin yhteyttä, David kertoo.

Hän kertoo Samun kysyneen esiintymisen jälkeen, koska Davidia nähdään seuraavaksi Suomessa.

– Vastasin, että tänä iltana, tähti hekottaa.

David sanoo, ettei saisi matkustamisesta yhtä paljon irti ilman perhettään.

– Olen nähnyt kaikki paikat, mutta nautin siitä, että saan esitellä uusia kohteita rakkailleni. Sanon tytöille usein, että menkää te shoppailemaan, kylpylään ja tutustumaan maahan – minä hoidan työt. Matkustaminen saa eri merkityksen, kun kokemukset voi jakaa läheisten kanssa.

Hän antaa erityisesti kiitosta tyttöystävälleen Hayleylle, jonka kanssa on seurustellut kolme vuotta.

– Hän haluaa kulkea kanssani ja on avoin kaikelle. Hayley tahtoo nähdä muutakin kuin Hilton-hotelleja. Olen onnekas, että olen löytänyt rinnalleni naisen, joka arvostaa minua itseni, ei kuuluisuuteni takia.

Helsinkiin David saapui Nissanin vieraana. Hän kuvaa vierailunsa aikana jakson Brändärit-komediasarjaan, joka nähdään syksyllä MTV3:lla. David osallistuu Euroopassa myös suosittuun Gumball 3000 -ralliin, jossa kilpailee Kittin näköiseksi tuunatulla Nissan GTR -autolla.

Lue myös:

David Hasselhoffin 21-vuotias mallitytär haastaa luksusmerkit

Otsikkoa muutettu 17.6.2014 klo 11:33.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!