Legendaarinen David Hasselhoff juontaa keväällä Subilla omaa keskusteluohjelmaansa. ”Jutustelen vieraiden kanssa rennosti, ilman kirjoitettuja kysymyksiä. Pyrin löytämään meistä yhtäläisyyksiä.” Kuva: Juha Salminen
Legendaarinen David Hasselhoff juontaa keväällä Subilla omaa keskusteluohjelmaansa. ”Jutustelen vieraiden kanssa rennosti, ilman kirjoitettuja kysymyksiä. Pyrin löytämään meistä yhtäläisyyksiä.” Kuva: Juha Salminen

Vanha Ritari Ässä -stara haastattelee suomalaisjulkkiksia omassa tv-ohjelmassaan. – Aion laulaa yhdessä Michael Monroen kanssa, David paljastaa.

Näyttelijä-laulaja David Hasselhoff, 62, alkaa vetää omaa keskusteluohjelmaa Suomessa Sub-kanavalla huhtikuussa.

Ritari Ässä- ja Baywatch-sarjoista tunnettu David haastattelee ohjelmassa suomalaisia julkisuuden henkilöitä ja tutustuu samalla kulttuuriimme. Ohjelmassa vierailevat muun muassa Michael Monroe, Linda Lampenius, Timo Soini ja Mikael Jungner.

– En pelkää kysyä vierailtani mitään, David kertoi ohjelman pressitilaisuudessa Helsingissä perjantaina.

– Juttuni on kysyä heti kärkeen jokaiselta, että miksi olet kuuluisa? Heidät tunnetaan hyvin Suomessa, mutta minä en tiedä heistä mitään! Yritän etsiä vieraistani aina myös jotain hauskaa, jotain, mistä voin vääntää vitsiä

David tuntee vieraistaan entuudestaan viulisti Linda Lampeniuksen ja laulaja Michael Monroen.

– Linda näyttää yhä samalta kuin Baywatch-aikoina. Hän on kaunis ja ihana nainen, ja hän osaa todella soittaa viulua. Michael taas on niin hauska ja hyperaktiivisuudessaan hellyttävä! Aion laulaa hänen kanssaan ohjelmassani.

David paljasti vetävänsä show’ssaan omien hittibiisiensä lisäksi myös duetot Krista Siegfridsin ja Diandran kanssa.

– Musiikilla on iso rooli ohjelmassani. Se tulee olemaan hauska ja positiivinen show, ja minä hostina ulospäin suuntautunut, hullu ja tunteellinen. Olen niin innoissani tästä projektista. Voin paljastaa, että myös Baywatch-puku tullaan näkemään ohjelmassa. Pystyn vieläkin juoksemaan hidastettuna, en täydellä nopeudella, David nauroi.

Keskusteluohjelmaa tehdään kymmenen jakson verran, ja se perustuu viime vuonna Ruotsissa esitettyyn Hasselhoff – en svens talkshow -ohjelmaan. Sarja oli Ruotsissa hitti.

– Aion pitää hauskaa sen kustannuksella, etteivät suomalaiset ja ruotsalaiset tule toimeen keskenään!

David Hasselhoff -show Subilla 2. huhtikuuta alkaen.

Lue lisää:

David Hasselhoff muistelee Suomea: ”Söin radioaktiivista poroa”

David Hasselhoffin 21-vuotias mallitytär haastaa luksusmerkit

Turvallisesti joululiikenteeseen David Hasselhoffin neuvoin