Danita Westphalin piilopirtti ja kakkoskoti sijaitsee Tammisaaressa, mistä hänen äidinpuoleinen sukunsa on kotoisin. Kuva: Veikko Kähkönen
Danita Westphalin piilopirtti ja kakkoskoti sijaitsee Tammisaaressa, mistä hänen äidinpuoleinen sukunsa on kotoisin. Kuva: Veikko Kähkönen

Suhde asianajaja Heikki Lampelaan teki asuntovälittäjä Danita Westphalista kohutun tosi-tv-julkkiksen. –Rakkaus on henkinen ja hauras kahden ihmisen välinen asia. Me vain elimme niin eri elämänvaiheita, Danita kertoo erosta.

Viime keväänä helsinkiläisestä asuntovälittäjästä Danita Westphalista, 36, tuli alkuvuoden seuratuin tosi-tv-julkkis.

Yrittäjäsuvun tytär lähti mukaan Tavallista elämää -tv-sarjaan silloisen miesystävänsä, asianajaja Heikki Lampelan pyynnöstä, ja ajautui ihmissuhdesoppaan, joka nosti Danitan nimen kohupalstoille ja kahvipöytäpuheisiin.

Danitan ja Heikin suhde kuitenkin päättyi ennen kuin koko tv-sarja ehti ilmoille. Keskustelupalstoilla ilkuttiin, että nainen oli julkisuustyrkky ja onnenonkija. Huhuttiin, että koko juttu oli kanavan mainostempaus televisio-ohjelmalle.

–Ei se ollut. Minä ainakin kuvittelin tutustuvani aitoon ihmiseen ja laitoin itseni mukaan täysillä, Danita sanoo.

Hän ei syytä erosta ohjelmaa tai siitä seurannutta julkisuutta.

–Rakkaus on henkinen ja hauras kahden ihmisen välinen asia. Me vain elimme niin eri elämänvaiheita. Arki tyttäreni kanssa vaatii turvallisuutta, harmoniaa ja selkeitä rutiineita, joita ei voi suinpäin muuttaa. Enkä halua hätiköidä rakkaudessakaan, viisivuotiaan tyttären äiti sanoo.

Danitan elämän miehet ovat lähes poikkeuksetta olleet vanhempia ja dominoivia.

–Kai miehet ovat minulle aina olleet vähän mystisiä olentoja, kun minulla ei ole ollut omaa isää. Kaikissa suhteissani miehet ovat olleet persoonaltaan kuin jumalasta seuraavia. On haastavaa elää sellaisen ihmisen kanssa. Siinä ei riitä, vaikka itse olisi enkeli.

Villien vuosien hinta

Danita sanoo olleensa henkinen etsijä nuoresta asti. Tiukka kasvatus sai hänet tekemään irtiottoja nuorena aikuisena. Danita halusi menestyä ja tehdä rahaa. Hauskanpito ja vaarallinen elämä viehättivät. Hän työskenteli media-alalla, teki paljon töitä, biletti vielä enemmän, nukkui aivan liian vähän, mutta tienasi hyvin.

Villeihin vuosiin kuului myös kaksi rattijuopumustuomiota. Niistä tuli Danitalle katkeamispiste, alku täydelliselle elämänmuutokselle.

Hän alkoi opiskella elämäntaidon valmennusta ja jätti juomisen. Vasta nyt hän oli valmis käsittelemään menneiden vuosien ikäviä kokemuksia.

–Alkoholista luopuminen oli rajapyykki, sillä halusin muutosta kohti täydellistä hyvinvointia. Olen ystäväpiirini ainoa täysraitis. En kuitenkaan saarnaa siitä muille. Tuntuu, että nyt olen läsnä omassa elämässäni.

Rankoista kokemuksistaan Danita on ottanut opiksi.

–Vietän nykyisin hyvin maanläheistä elämää. Olen istunut aikoinani tukka hulmuten Ferrarissa, nyt etsin rauhaa ja harmoniaa.

Lue Danita Westphalin koko haastattelu Me Naisista 25/26 2014.

Lue myös:

Rakastunut huippujuristi Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

 Tänään televisiossa: Heikki Lampela rakastuu Danita Westphaliin

Heikki Lampelan naisystävä Danita Westphal: Pakenin suhdesotkua piilopirttiin

Asianajaja Heikki Lampela uudesta rakkaastaan: ”Hannasta on minulle vastusta"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!