Danita Westphalin piilopirtti ja kakkoskoti sijaitsee Tammisaaressa, mistä hänen äidinpuoleinen sukunsa on kotoisin. Kuva: Veikko Kähkönen
Danita Westphalin piilopirtti ja kakkoskoti sijaitsee Tammisaaressa, mistä hänen äidinpuoleinen sukunsa on kotoisin. Kuva: Veikko Kähkönen

Suhde asianajaja Heikki Lampelaan teki asuntovälittäjä Danita Westphalista kohutun tosi-tv-julkkiksen. –Rakkaus on henkinen ja hauras kahden ihmisen välinen asia. Me vain elimme niin eri elämänvaiheita, Danita kertoo erosta.

Viime keväänä helsinkiläisestä asuntovälittäjästä Danita Westphalista, 36, tuli alkuvuoden seuratuin tosi-tv-julkkis.

Yrittäjäsuvun tytär lähti mukaan Tavallista elämää -tv-sarjaan silloisen miesystävänsä, asianajaja Heikki Lampelan pyynnöstä, ja ajautui ihmissuhdesoppaan, joka nosti Danitan nimen kohupalstoille ja kahvipöytäpuheisiin.

Danitan ja Heikin suhde kuitenkin päättyi ennen kuin koko tv-sarja ehti ilmoille. Keskustelupalstoilla ilkuttiin, että nainen oli julkisuustyrkky ja onnenonkija. Huhuttiin, että koko juttu oli kanavan mainostempaus televisio-ohjelmalle.

–Ei se ollut. Minä ainakin kuvittelin tutustuvani aitoon ihmiseen ja laitoin itseni mukaan täysillä, Danita sanoo.

Hän ei syytä erosta ohjelmaa tai siitä seurannutta julkisuutta.

–Rakkaus on henkinen ja hauras kahden ihmisen välinen asia. Me vain elimme niin eri elämänvaiheita. Arki tyttäreni kanssa vaatii turvallisuutta, harmoniaa ja selkeitä rutiineita, joita ei voi suinpäin muuttaa. Enkä halua hätiköidä rakkaudessakaan, viisivuotiaan tyttären äiti sanoo.

Danitan elämän miehet ovat lähes poikkeuksetta olleet vanhempia ja dominoivia.

–Kai miehet ovat minulle aina olleet vähän mystisiä olentoja, kun minulla ei ole ollut omaa isää. Kaikissa suhteissani miehet ovat olleet persoonaltaan kuin jumalasta seuraavia. On haastavaa elää sellaisen ihmisen kanssa. Siinä ei riitä, vaikka itse olisi enkeli.

Villien vuosien hinta

Danita sanoo olleensa henkinen etsijä nuoresta asti. Tiukka kasvatus sai hänet tekemään irtiottoja nuorena aikuisena. Danita halusi menestyä ja tehdä rahaa. Hauskanpito ja vaarallinen elämä viehättivät. Hän työskenteli media-alalla, teki paljon töitä, biletti vielä enemmän, nukkui aivan liian vähän, mutta tienasi hyvin.

Villeihin vuosiin kuului myös kaksi rattijuopumustuomiota. Niistä tuli Danitalle katkeamispiste, alku täydelliselle elämänmuutokselle.

Hän alkoi opiskella elämäntaidon valmennusta ja jätti juomisen. Vasta nyt hän oli valmis käsittelemään menneiden vuosien ikäviä kokemuksia.

–Alkoholista luopuminen oli rajapyykki, sillä halusin muutosta kohti täydellistä hyvinvointia. Olen ystäväpiirini ainoa täysraitis. En kuitenkaan saarnaa siitä muille. Tuntuu, että nyt olen läsnä omassa elämässäni.

Rankoista kokemuksistaan Danita on ottanut opiksi.

–Vietän nykyisin hyvin maanläheistä elämää. Olen istunut aikoinani tukka hulmuten Ferrarissa, nyt etsin rauhaa ja harmoniaa.

Lue Danita Westphalin koko haastattelu Me Naisista 25/26 2014.

Lue myös:

Rakastunut huippujuristi Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

 Tänään televisiossa: Heikki Lampela rakastuu Danita Westphaliin

Heikki Lampelan naisystävä Danita Westphal: Pakenin suhdesotkua piilopirttiin

Asianajaja Heikki Lampela uudesta rakkaastaan: ”Hannasta on minulle vastusta"

Johanna Koivu ei missään nimessä halua häistään pönötysjuhlia.

Muusikko, näyttelijä ja juontaja Johanna Koivu menee kesällä naimisiin.

– Tuntuu mukavalta, häät ovat iloinen asia. Se on tärkeä hyvän mielen juhla, mikä kokoaa koko suvun ja läheiset. Tykkään muutenkin juhlista, Johanna kertoi  Me Naisille A. Tillanderin Häälauantai -tapahtumassa.

– Haluan kirkkohäät ja kunnon juhlat. Häät ovat ainutkertainen tapahtuma, ja haluan panostaa siihen, että itsellä, sulhasella ja vierailla on hauskaa. En halua pönötysjuhlia. 

Johanna haluaa, että juhlissa on hyvä livebändi, paljon musiikkia ja perinteinen häävalssi. Myös tilaa tanssille pitää olla.

”Hääsuunnittelussa vaikein asia on ollut oikean häämekon löytäminen.”

Yksityiselämästään vaitonainen Johanna ei halunnut paljastaa, miten häntä kosittiin, saati sitä, kuka häntä kosi. Hääpuvustaan hän on kuitenkin valmis paljastamaan yksityiskohtia:

– Hääsuunnittelussa vaikein asia on ollut oikean häämekon löytäminen. Kävin lähes kymmenessä hääliikkeessä, kunnes löysin mieleisen häämekon. Lähdin etsimään mekkoa ummikkona, koska en ole perehtynyt hääteemaan aiemmin. En aluksi tiennyt, minkä tyylisen haluan, Johanna kertoo.

– Hääpukuni on samantyyppinen, mikä on nyt päälläni: yläosa on kapea ja olkaimellinen, ja alaosa on runsaampi.

Tässä on hääpuku Johannan mieleen! Kuva: Jonna Öhrnberg
Tässä on hääpuku Johannan mieleen! Kuva: Jonna Öhrnberg

Oma hyvinvointiohjelma

Moni muistaa Johannan Lauri Tähkän kanssa soittaneesta Elonkerjuu -bändistä. Nyt Johanna on vaihtanut kokonaan alaa.

– Kun soitin Elonkerjuussa viimeisen keikkani vuonna 2016, päätin pitää pitkän etsikkoajan. Olin tehnyt 16 vuotta keikkoja, ja minun oli pakko pysähtyä, ja miettiä, mitä haluan tehdä, Johanna kertoo.

Johanna suoritti tanssi- ja liiketerapiamenetelmien ohjaajan tutkinnon ja suuntasi sitä kautta hyvinvointialalle. Nyt Johanna käsikirjoittaa ja juontaa Alfa TV:llä kymmenosaista hyvinvointi- ja lifestyle -ohjelmaa nimeltä KoivuTV.

”Luovalla alalla täytyy uudistua välillä.”

– Luovalla alalla täytyy uudistua välillä. Ohjelmassa käsitellään sydäntäni lähellä olevia aiheita, kuten terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia. Haluan inspiroida, tuoda ajattelemisen aihetta ja viihdyttää ihmisiä.

Johanna on myös suorittanut Lontoossa teatteritaiteen maisterin tutkinnon, mutta hän ei tällä hetkellä tee töitä näyttelijänä.

– Opetin aikoinaan päivätyökseni näyttelijäntyötä, ilmaisutaitoa ja liikeimprovisaatiota. Vedän vieläkin improkursseja ja vapaatanssin kursseja. Musiikkiuran jatkamistakaan en ole suunnitellut, mutta palo esiintymiseen on edelleen.

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen.