Daniel Craig on nähty jo useissa Bondeissa. Kuva: Reuters
Daniel Craig on nähty jo useissa Bondeissa. Kuva: Reuters

Bond-elokuvasarjan uuteen nousuun nostanutta brittinäyttelijää ei enää nähdä 007:n saappaissa.

Daniel Craig, 47, ei aio enää tehdä Bond-elokuvia, raportoi The Sun.

Imdb-sivuston mukaan Craigin on huhuttu olevan mukana vielä Bond 25 -elokuvassa, mutta The Sunin mukaan tämä ei pidä paikkaansa. Lehden mukaan Craig luopui legendaarisesta agenttiroolista voidakseen olla mukana uudessa Purity-sarjassa.

Craigin väitetään jopa sanoneen, että hän ennemmin viiltäisi ranteensa auki kuin näyttelisi enää James Bondia.

Craigin penseä kommentti saattaa johtua siitä, että viimeisimmän Bond-elokuvan Spectren tekemisessä oli Page Sixin mukaan vaikeuksia. Craig muun muassa loukkasi kuvauksissa polvensa niin, että joutui leikkaukseen. Sen takia viimeisiä kuvauksia tehtiin aivan viime tipassa ennen elokuvan ensi-iltaa. Myös käsikirjoituksen kanssa huhutaan olleen ongelmia.

Craigin poisjäämistä pidetään kovana iskuna elokuvasarjalle, joka joutui jo luopumaan Skyfall- ja Spectre-elokuvat ohjanneesta Sam Mendesistä. Mendes kertoi marraskuussa, ettei aio ohjata enää seuraavaa Bond-elokuvaa.

Craig pukeutui Bondin pukuun ensimmäisen kerran vuonna 2006 ja ehti näytellä James Bondia yhteensä neljässä elokuvassa: Casino Royalessa, Quantum of Solacessa, Skyfallissa ja Spectressä.

Huhut seuraavasta Bond-näyttelijästä ovatkin jo käynnistyneet. Varteenotettavina ehdokkaina on pidetty muun muassa 38-vuotiasta Michael Fassbenderiä, 45-vuotiasta Damian Lewisia, 38-vuotiasta Tom Hardya ja 32-vuotiasta Henry Cavillia. Myös ensimmäisen tummaihoisen Bondin mahdollisuutta on vilauteltu: voisiko hän olla Idris Elban, 43?

Kuka heistä olisi paras James Bond?

1. Michael Fassbender

2. Damian Lewis

3. Tom Hardy

4. Henry Cavill

5. Idris Elba

Kysely

Suosikkini James Bondiksi on...

3. Tom Hardy
3. Tom Hardy
25.5%
5. Idris Elba
5. Idris Elba
23.0%
1. Michael Fassbender
1. Michael Fassbender
19.0%
2. Damian Lewis
2. Damian Lewis
17.0%
4. Henry Cavill
4. Henry Cavill
9.7%
6. Joku muu
6. Joku muu
7.0%
Ääniä yhteensä: 399

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: