Tämä kuva Cristiano Ronaldosta villitsi sosiaalisen median EM-loppuottelun jälkeen. Kuva: Reuters
Tämä kuva Cristiano Ronaldosta villitsi sosiaalisen median EM-loppuottelun jälkeen. Kuva: Reuters

Portugalin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldolla oli jalkapallon EM-loppuottelussa omituinen ja yllättävä herkkä hetki – perhosen kanssa.

Jalkapallon EM-kisojen loppuottelussa nähtiin sunnuntaina herkkä ja melko omituinenkin hetki, kun loukkaantuneen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldon nenäkke laskeutui yöperhonen.

Ronaldo istui viheriöllä loukkaantuneena ja itki. Juuri silloin yöperhonen päätti laskeutua hänen otsalleen.

Nopeasti ohikiitänyt hetki tallentui useisiin kameroihin, sillä loukkaantunutta Ronaldoa kuvasivat sillä hetkellä kaikki paikalla olleet valokuvaajat.

Omituinen sattuma teki loukkaantumistilanteesta vertauskuvallisesti vahvan, ja tästä innostuivat myös katsojat.

Yöperhonen istahti hetkeksi tähtihyökkääjän otsalle. Kuva: Reuters
Yöperhonen istahti hetkeksi tähtihyökkääjän otsalle. Kuva: Reuters

Hyvin nopeasti tämä yksi ainoa kuva oli levinnyt kulovalkean tavoin EM-fanien keskuudessa. Some riehaantuikin välittömästi erikoisesta tilanteesta ja sunnuntai-iltana ”Ronadon perhoselle” oltiin Mirrorin mukaan perustettu jo kymmeniä Twitter-tilejä ja pian myös erilaiset meemit Ronaldon ja yöperhosen kohtaamisesta lentelivät ympäri Twitteriä.

Cristiano Ronaldon EM-loppuottelu vaihtui itkuksi, kun peliä oli pelattu vasta noin 20 minuuttia. Portugalin tähtihyökkääjä joutui pois kentältä, hän loukkasi pahoin vasemman polvensa Ranskan Dimitri Payet’n taklauksessa. Kuva: Reuters
Cristiano Ronaldon EM-loppuottelu vaihtui itkuksi, kun peliä oli pelattu vasta noin 20 minuuttia. Portugalin tähtihyökkääjä joutui pois kentältä, hän loukkasi pahoin vasemman polvensa Ranskan Dimitri Payet’n taklauksessa. Kuva: Reuters

Ronaldo ei ottanut itseensä kohdistuneesta vitsailusta nokkiinsa, vaan palasi ensiavun saamisen jälkeen kannustamaan joukkuettaan.  EM-mestaruuden tultua vuolaimmat onnenkyyneleet taidettiinkin nähdä juuri vaihtopenkillä. Kuva: Reuters
Ronaldo ei ottanut itseensä kohdistuneesta vitsailusta nokkiinsa, vaan palasi ensiavun saamisen jälkeen kannustamaan joukkuettaan. EM-mestaruuden tultua vuolaimmat onnenkyyneleet taidettiinkin nähdä juuri vaihtopenkillä. Kuva: Reuters

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.