2014. Christina Ricci odottaa ensimmäistä lastaan. Kuva: Reuters
2014. Christina Ricci odottaa ensimmäistä lastaan. Kuva: Reuters
2008. 34-vuotias Christina Ricci teki 9-vuotiaana ensimmäisen työnsä näyttelijänä. Kuva: Reuters
2008. 34-vuotias Christina Ricci teki 9-vuotiaana ensimmäisen työnsä näyttelijänä. Kuva: Reuters
2002. Ricci mainosti The Gathering -elokuvaansa Cannessissa. Kuva: Reuters
2002. Ricci mainosti The Gathering -elokuvaansa Cannessissa. Kuva: Reuters
1997. Christina Ricci ja näyttelijä Joan Allen. Kuva: Reuters
1997. Christina Ricci ja näyttelijä Joan Allen. Kuva: Reuters

Näyttelijä Christina Ricci ja hänen aviomiehensä James Heerdegen odottavat esikoistaan.

Näyttelijä Christina Ricci, 34, odottaa ensimmäistä lastaan aviomiehensä James Heerdegenin kanssa. Pariskunnan edustaja varmisti raskausuutisen Us Weekly -lehdelle.

Christina ja James menivät kihloihin helmikuussa 2013 ja avioituivat saman vuoden lokakuussa. He tapasivat vuonna 2011 Christinan kuvatessa Pan Am -lentoyhtiöstä kertovaa sarjaa. James työskentelee kameramiehenä.

Christina on ollut kihloissa kerran aiemmin koomikko-näyttelijä Owen Benjaminin, 34, kanssa. Kihlaus kesti ainoastaan kaksi kuukautta.

Christina Ricci aloitti näyttelijäntyönsä jo yhdeksänvuotiaana The Addams Family -elokuvissa ja näytteli myös vuoden 1990 klassikossa Äitini on merenneito. Hänen myöhäisemmistä elokuvistaan tunnetuimpia ovat Jäämyrsky, Päätön ratsumies ja Monster – Aileen Wuornos.

Lue myös:

Katri Niskanen raskaana: "Kesävauva tulossa"

Scarlett Johansson raskaana

Sedu Koskinen, 56, saa ensimmäisen lapsensa: "Tässä iässä lapsi on lottovoitto"

 

Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen
Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen

”Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää”, Maaret Kallio muistelee kouluaikojaan Kodin Kuvalehdessä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio kertoo Kodin Kuvalehdessä, ettei ollut koululaisena mikään kympin oppilas. Toisin oli hänen isoveljensä Jarno Limnéllin laita. Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa, sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri. 

Maaretin ja Jarnon lapsuudenperheessä oli neljä sisarusta, joista Jarno on vanhin ja Maaret toiseksi vanhin. He kertovat jutussa, että Jarno nosti keskiarvonsa kymppiin lukion alussa. Maaret keskittyi koulun sijaan kavereihin ja teatteriharrastukseen.

– Toisaalta tunsin myös huonommuutta ja kateutta. Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää. Kun sain kutosia matematiikan kokeista, vanhempani lohduttivat, että heilläkin on huono matikkapää, Maaret toteaa jutussa.

Sisarukset kertovat jutussa olevansa erilaisia, mutta läheisiä. Lempeydestään tunnettu Maaret kertoo, että Jarno on aina ollut suorittaja.

– Jarno oli itseään kohtaan armoton jo lapsena. Muistan yhdet hiihtokisat, joissa hän hiihti niin kovaa, että oksensi maalissa. 

”Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset.”

Jarno puolestaan kertoo Kodin Kuvalehdessä, että Maaretista on ollut hänelle tukea ja apua esimerkiksi avioeron jälkeen. Psykoterapeutilla ja kyberturvallisuuden professorilla on kylläkin hyvin erilaiset käsitykset siitä, miten tunteita käsitellään.

– Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset. En käsittele niitä vaan laitan aivoissani niiden päälle rastin ja jätän ne sinne, Jarno toteaa. 

Maaretin mukaan vaikeat asiat pitää avata, jakaa ja selittää. Kuten kaikki psykoterapeutit, hänkin on käsitellyt lapsuuttaan terapiassa. Maaret on aiemmin kertonut, että lapsuudenperhe oli puuhakas ja tavallinen.

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski löysi puolisonsa yhteisten ystävien kautta. – Minulla on hyvä tilanne, koska Tommi kannustaa ja ymmärtää, mitä työni vaatii.

Olympiamitalisti Krista Pärmäkoski, 27, on valinnut kahden kodin taktiikan puolisonsa, valmentaja Tommi Pärmäkosken, 34, kanssa. Omakotitalo pohjalaismaisemissa Kuortaneella on avioparin ykköskoti, ja asunto Lahdessa toimii kaupunkikämppänä. Novascotiannoutaja Carla kulkee sujuvasti mukana molemmissa.

Krista matkustaa 250 päivää vuodessa, mutta Tommin työt keskittyvät nykyään enimmäkseen Suomeen hänen jätettyään pestinsä F1-kuljettaja Sebastian Vettelin kuntovalmentajana.

– Minulla ei ollut osuutta siihen päätökseen, Krista heittää.

Pariskunta tapasi aikoinaan yhteisten tuttujen kautta.

– Kaverimme taisivat tunnistaa, että olisimme sopiva mätsi. Asiat etenivät nopeasti tutustumisemme jälkeen.

Nyt Tommi vastaa Kristan voimavalmennuksesta ja yrittää välillä ehtiä mukaan harjoitusmatkoille. Silti pitkiin erojaksoihin on ollut pakko tottua.

– Nooh, siinä pysyy suhde tuoreena, Krista vitsailee ensin, mutta vakavoituu sitten.

– Kyllä ikävä ja yksinäisyys ovat iso haaste. Minulla on hyvä tilanne, koska Tommi kannustaa ja ymmärtää, mitä työni vaatii. Puolisoni ei ole koskaan painostanut, että tule jo kotiin sieltä.

Mitä Krista kertoo perhesuunnitelmistaan? Miksi hän oli vähällä lopettaa uransa? Lue Kristan koko haastattelu uusimmasta Me Naisista 16/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.