Nyt se on ohi. Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat. Kuva: Reuters
Nyt se on ohi. Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat. Kuva: Reuters

Hollywoodin seuratuimman pariskunnan neljä kuukautta kestänyt suhde on ohi.

Vielä muutama viikko sitten Hollywoodin seuratuimman parin, Coldplayn Chris Martinin, 37, ja Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrencen, 24, kerrottiin olevan onnensa kukkuloilla ja suunnittelevan yhteistä joulua. Nyt neljä kuukautta kestänyt suhde on ohi, pariskunnan lähipiiriin kuuluva lähde kertoo HollywoodLife-lehdelle.

Mistä ero johtuu? Tietenkin Chrisin ex-puolisosta ja lasten äidistä, Gwyneth Paltrow'sta, 41. Pariskunta erosi alkuvuodesta kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen.

Chrisin kerrotaan ihastuneen Jenniferiin juuri sen takia, että hän oli täydellisyyteen pyrkivän Gwynethin vastakohta, mutta ilmeisesti juuri siihen suhde kaatuikin. HollywoodLifen mukaan Jennifer kyllästyi paikkaamaan Gwynethin paikkaa Chrisin elämässä. Lähteen mukaan Chris ei todellakaan ole päässyt yli eksästään ja uhraa suuren osan ajastaan lapsilleen ja entiselle vaimolleen. Jenniferiä ei voi syyttää siitä, että hän haluaa omistautuneen miehen. Peoplen mukaan hän oli se, joka pani suhteelle pisteen.

Chrisin ja Gwynethin avioeron jälkeen heidän välien kerrotaan lämmenneen uudelleen. Itse asiassa ennen kuin Jennifer ilmestyi kuvioihin, ulkomaiset viihdesivustot kirjoittivat mahdollisesta yhteenpaluusta.

Gwynethillä ja Chrisillä on kaksi lasta: Moses, 7, ja Apple, 9.

Lisää Chrisistä ja Jenniferistä:

Isovanhemmat todistavat: Chris Martinin ja Jennifer Lawrencen suhde on vakava

Suhde on totta: Jennifer Lawrence ja Chris Martin romanttisilla treffeillä

Jennifer Lawrence on Gwyneth Paltrow'n vastakohta – siksikö Chris Martin hullaantui?

Huhumylly pyörii: Jennifer Lawrence ja Chris Martin seurustelevat?