Nyt se on ohi. Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat. Kuva: Reuters
Nyt se on ohi. Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat. Kuva: Reuters

Hollywoodin seuratuimman pariskunnan neljä kuukautta kestänyt suhde on ohi.

Vielä muutama viikko sitten Hollywoodin seuratuimman parin, Coldplayn Chris Martinin, 37, ja Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrencen, 24, kerrottiin olevan onnensa kukkuloilla ja suunnittelevan yhteistä joulua. Nyt neljä kuukautta kestänyt suhde on ohi, pariskunnan lähipiiriin kuuluva lähde kertoo HollywoodLife-lehdelle.

Mistä ero johtuu? Tietenkin Chrisin ex-puolisosta ja lasten äidistä, Gwyneth Paltrow'sta, 41. Pariskunta erosi alkuvuodesta kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen.

Chrisin kerrotaan ihastuneen Jenniferiin juuri sen takia, että hän oli täydellisyyteen pyrkivän Gwynethin vastakohta, mutta ilmeisesti juuri siihen suhde kaatuikin. HollywoodLifen mukaan Jennifer kyllästyi paikkaamaan Gwynethin paikkaa Chrisin elämässä. Lähteen mukaan Chris ei todellakaan ole päässyt yli eksästään ja uhraa suuren osan ajastaan lapsilleen ja entiselle vaimolleen. Jenniferiä ei voi syyttää siitä, että hän haluaa omistautuneen miehen. Peoplen mukaan hän oli se, joka pani suhteelle pisteen.

Chrisin ja Gwynethin avioeron jälkeen heidän välien kerrotaan lämmenneen uudelleen. Itse asiassa ennen kuin Jennifer ilmestyi kuvioihin, ulkomaiset viihdesivustot kirjoittivat mahdollisesta yhteenpaluusta.

Gwynethillä ja Chrisillä on kaksi lasta: Moses, 7, ja Apple, 9.

Lisää Chrisistä ja Jenniferistä:

Isovanhemmat todistavat: Chris Martinin ja Jennifer Lawrencen suhde on vakava

Suhde on totta: Jennifer Lawrence ja Chris Martin romanttisilla treffeillä

Jennifer Lawrence on Gwyneth Paltrow'n vastakohta – siksikö Chris Martin hullaantui?

Huhumylly pyörii: Jennifer Lawrence ja Chris Martin seurustelevat?

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.