Liekö tuore ihastus saanut Cherylin säteilemään näin Cannesissa?
Liekö tuore ihastus saanut Cherylin säteilemään näin Cannesissa?

Laulaja Cheryl Cole tapasi ranskalaisen miehensä Cannesissa toukokuussa.

Alunperin Girls Aloud -yhtyeestä tunnettu Cheryl Cole, 31, pinkaisi vihille pikavauhtia. Tuore siippa on 33-vuotias ranskalaismies Jean-Bernard Fernandez-Versini, jonka Cheryl tapasi toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla.

Cheryl Cole ja Jean-Bernard eivät viivytelleet rakkausasioissaan. Kuva: MV Photos

Ravintolabisnestä pyörittävä Jean-Bernard hurmasi laulajatähtösen välittömästi, ja pari sujautti viime viikolla vihkisormukset sormiinsa Karibianmerellä sijaitsevalla Mustiquen saarella.

– En yleensä puhu julkisesti henkilökohtaisesta elämästäni, mutta halua jakaa iloiset uutiseni, jotta spekulaatioille ei ole enää tarvetta. Jean-Bernard ja minä menimme naimisiin 7.7.2014. Olemme erittäin onnellisia ja odotamme innolla yhteistä elämäämme, Cheryl tiedotti ja julkaisi samalla kuvan jättimäisestä timanttisormuksestaan.

Cheryl on aiemmin ollut naimisissa jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Neljä vuotta kestänyt liitto päättyi vuonna 2010, kun Ashley jäi kiinni uskottomuudesta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

Suvi Teräsniska naimisiin: "Minulle on tärkeää, että miehelläni ei ole entisiä puolisoita"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.