Cheek kertoi Radio Aallon haastattelussa, että jos paineet käyvät liian suuriksi, hän saattaa olla päivän toimintakyvytön.

Räppäri Cheek, 32, kertoi Radio Aallon haastattelussa, etteivät Olympiastadionin keikat elokuun lopulla pelota, mutta perhosia on jo vatsassa.

Räppäri on valmistellut samaan aikaan isoja stadionkeikkojaan, kiertänyt festareita koko kesän ja tehnyt uusia biisejä. Heinäkuussa ilmestyi Äärirajoilla- ja viime perjantaina Flexaa-biisi.

– Kevään lopulla ja kesän alussa meni hetken aikaa aikaa sumussa. Tuntui, että oli turhan paljon paineita, Cheek sanoi haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Radio Aallon juontaja Ellen Jokikunnas kysyi räppärilta, mitä hän tekee, jos paniikki ja paineet käyvät liian suuriksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ei mulla oo mitään keinoja. Tosin en mä oo oikein ikinä mennyt täysin lukkoon, vaikka toimintakyky saattaakin mennä hetkeksi. Sitä kestää yhden päivän, jolloin oon vähän mökö. Ja sitten pitää vaan kasata ittensä ja nousta. Pitää päättää, että mä otan nää hommat haltuun, jonkun nää pitää tehdä, en mä voi täällä sängyssä maata.

Kesäkuussa Cheek kertoi jäävänsä pitkälle tauolle Olympiastadionin konserttien jälkeen.

– En ole ikinä saanut ajatuksiani pois musiikista pienillä kuukauden lomilla. Kelaan musajuttuja koko ajan. Toivon, että pystyn nyt irrottautumaan omasta urastani ja musiikistani, hän kertoi tuolloi Me Naisille.

Cheek esiintyy Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 22.8. ja lauantaina 23.8.

Lue myös:

Cheek on kokenut ryöstön ja pommituksen luksusmatkoillaan

Cheek: "Uupuminen oli minulle kova paikka"

Cheek videohaastattelussa: "Anteeksi pyytämisen ei pitäisi olla vaikeaa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla