Charlie Sheen tunnetaan parhaiten Yhdysvaltojen suosituimpiin kuuluvasta Miehen puolikaat -sarjasta. Sheen sai potkut sarjasta päihdeongelmiensa takia vuonna 2011. Kuva: Reuters
Charlie Sheen tunnetaan parhaiten Yhdysvaltojen suosituimpiin kuuluvasta Miehen puolikaat -sarjasta. Sheen sai potkut sarjasta päihdeongelmiensa takia vuonna 2011. Kuva: Reuters

TMZ-sivuston mukaan Charlie Sheen aikoo kertoa olevansa huhujen kohteena ollut hiv-positiivinen Hollywood-näyttelijä.

NBC-kanava kertoi maanantaina, että näyttelijä Charlie Sheen aikoo tehdä tiistaina ”henkilökohtaisen paljastuksen” Today-ohjelman Matt Lauerin haastattelussa. TMZ-sivuston mukaan Sheen aikoo kertoa olevansa huhujen kohteena ollut hiv-positiivinen Hollywood-näyttelijä. Lehti väittää, että on saanut tiedon NBC:n Today-ohjelman lähteiltä.

Kohu sai alkunsa pari viikkoa sitten, kun Radar Online kertoi, että yksi Hollywoodin menestyneimmistä miestähdistä olisi hiv-positiivinen, mutta hän on päättänyt salata sairautensa. Lehden mukaan näyttelijä olisi myös mahdollisesti levittänyt tautia eteenpäin lukuisille julkkisnaisystävilleen.

Beyond Positive -sivuston päätoimittaja Tom Hayes, joka on itsekin hiv-positiivinen, kritisoi tapauksesta kertoneen viihdelehdistön tyylin. Hänen mielestään lehdet ovat taantuneet ja palanneet 1980-luvulle, jolloin hiv aiheutti suoranaisen paniikin. Hayes muistutti, että huhujen kohteeksi joutunut Hollywood-näyttelijä asuu Yhdysvalloissa, jossa hän saa todennäköisesti parasta mahdollista hoitoa hi-virukseen. Lue lisää kohusta täältä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.