Charlie Sheen menetti totaalisesti malttinsa Twitterissä. Kuva: Reuters
Charlie Sheen menetti totaalisesti malttinsa Twitterissä. Kuva: Reuters

Näyttelijä Charlie Sheen haukkui raivopäisessä twiitissään Kim Kardashianin takapuolen ja toivoi Kanyen saavan joskus näkönsä takaisin.

Näyttelijä Charlie Sheen, 49, ei tunnetusti ole Hollywood-julkkiksista se kaikkein hillityin ja viilipyttymäisin. Tällä kertaa Charlie on intoutunut tuulettamaan tuntojaan aamuyöllä Twitterissä. Tosin terävän kommentoinnin sijaan miehen viestit lipsahtivat lähinnä asiattoman sikailun puolelle.

Charlien twitterraivon kohteeksi joutui Kim Kardashian ja etenkin Kimin kuuluista takalisto. TMZ-sivuston mukaan Charlie syytti solvaavin sanankääntein Kimiä ensin siitä, ettei tämä ollut antanut 6-vuotiaalle tytölle nimikirjoitustaan.

– Saisit olla onnellinen, että kukaan välittää siitä ällöttävästä roskapussista, jota kehtaat kutsua takapuoleksesi. Pahoittelut miehellesi, hän on varmasti loistotyyppi, mutta toivottavasti hän saa joskus näkönsä takaisin, Charlie kirjoitti TMZ:n mukaan twiitissään.

– Your public loves u. Give something back or go f yourself, Charlie tylytti.

Aamun tullen yön sekoilut olivat ohi ja katumus hiipi Charlien sormenpäihin. Hän poisti yölliset twiittinsä ja kirjoitti Kimille anteeksipyynnön.

– Rakas Kim, pahoitteluni. Häpeän tekoani paljon. Olin jo valmiiksi hermostunut asiasta, joka ei liittynyt sinuun millään tavalla. Kuulin asiasta, joka vaivasi minua. Kirjoitin roskaa, jota et ansaitse. Ikinä. Olen idiootti yhtä usein kuin olen nero. Tuona päivänä olin selvästikin ensimmäistä.

Haloo, Charlie! Viisikymppinen Bridget Joneskin sen tietää: kännissä ei kannata twiitata.

Lue myös:

Sait juuri kännitekstarin! Nämä mokat paljastavat sen

Charlie Sheen naimisiin pornotähden kanssa? Ikäeroa yli 20 vuotta

Charlie Sheenin avioliitto olikin vitsi – halusi järkyttää exäänsä

Miksi roskaruoka maistuu paremmalta humalassa?

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.