Celine Dion miehensä Renén kanssa vuonna 2004. Kuva: Shutterstock
Celine Dion miehensä Renén kanssa vuonna 2004. Kuva: Shutterstock

Tällä hetkellä Celine keskittyy olemaan vahva ja seisomaan aviomiehensä rinnalla.

Laulaja Celine Dionin, 47, aviopuoliso René Angélil, 73, sairastaa vakavaa kurkkusyöpää, joka todennäköisesti johtaa kuolemaan.

– Me olemme kysyneet (lääkäreiltä) monta kertaa, kuinka paljon aikaa hänellä on jälkellä. Kolme viikkoa, kolme kuukautta? René haluaa tietää. Mutta he sanovat, etteivät tiedä, Celine kertoi USA Todaylle.

Réne on kertonut vaimolleen haluavansa olla hänen vierellään, kun lähdön hetki jossain vaiheessa koittaa.

– Sanoin hänelle: "Oletko peloissasi? Ymmärrän. Kerro minulle siitä." Sen jälkeen René sanoi minulle: "Haluan kuolla käsivarsillesi." OK, selvä, minä olen siis siellä, sinä kuolet käsivarsilleni, Celine kuvailee sydäntäsärkevää pyyntöä.

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 1994 asti. René on myös Celinen manageri. Heillä on kolme yhteistä lasta.

– Kun jonkun näkee taistelevan niin kovaa, sillä on suuri vaikutus. Vaihtoehtoja on kaksi. Joko katsot sairasta aviomiestäsi, etkä voi auttaa, mikä on musertavaa. Tai sitten katsot sairasta miestäsi ja sanot: "Minä pidän sinusta huolta. Minä pidän kaikesta huolta. Olen tässä. Kaikki tulee olemaan hyvin."

– Polvet voivat tutista lopussa, mutta kun rakas ihminen tarvitsee apua, ei ole aika itkeä. Jälkeenpäin tietenkin on. Mutta ei nyt.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Juttua muokattu 19.1.2018 klo 8.28: Korjattu sitaattia, jossa Niklas puhuu flimmeristä.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...