Me Naiset
|
inka simola
Tahdon-sanojen jälkeen tunnelma vapautui, ja pari purskahti nauruun.  Kuvat: Reuters
Tahdon-sanojen jälkeen tunnelma vapautui, ja pari purskahti nauruun. Kuvat: Reuters
Ensimmäisessä penkkirivissä Kaarle Kustaa, Silvia, Victoria, Daniel, Madeleine, Leonore ja Chris O'Neill.
Ensimmäisessä penkkirivissä Kaarle Kustaa, Silvia, Victoria, Daniel, Madeleine, Leonore ja Chris O'Neill.
Kuninkaallinen suudelma.
Kuninkaallinen suudelma.

Prinssi Carl Philip ei peitellyt tunteitaan kirkossa. Hän hymyili ja kyynelehti vuoron perään.

Prinssi Carl Philip, 36, ja Sofia Hellqvist, 30, saivat tänään toisensa, kun heidät vihittiin Tukholman Linnankirkossa. Sofian isä saatteli tyttärensä alttarille Athair Ar Neamhin tahdissa.

Morsian oli valinnut hääpuvukseen suositun ruotsalaissuunnittelija Ida Sjöstedtin valkoisen puvun, jossa oli useita metrejä pitkä laahus.

Carl Philip ei peitellyt hääseremoniassa tunteitaan ja pyyhki useasti silmäkulmiaan. Myös isosisko, kruununprinsessa Victoria, pyyhki kyyneleitään ennen papin aamenta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jännittävin hetki seremoniassa oli, kun Carl Philip yritti pujottaa vihkisormusta Sofian nimettömään. Hän joutui pyörittelemään sitä moneen kertaan ennen kuin se asettui paikoilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Carl Philip ja Sofia kertoivat aikaisemmin, että haluavat omannäköisensä häät. Se näkyi myös vihkitilaisuudessa, sillä siellä esitettiin muutama popkappale. Ruotsalainen artisti Salem al Fakir esitti oman versionsa Coldplayn Fix You -balladista. Lisäksi David Pagmar esitti ruotsiksi hitaan version Rihannan Umbrella-hitistä.

Vihkitilaisuus päättyi rentoon gospelbiisiin vieraiden taputtaessa käsiään yhteen. Kirkonportailla tuore aviopari kuiskutteli toisilleen ja suuteli kahdesti.

Kuningas Kaarle Kustaa ilmoitti jo aiemmin, että Sofia saa prinsessan arvonimen. Hänestä tuli avioliiton myötä prinsessa Sofia, Värmlannin herttuatar.

 

 

Ulla Ruohonen

Oli vaikea löytää palaute-paikkaa, sen pitäisi olla selvästi näkyvissä.

Kaksi miestä ja lapsi perheenä - hmmm...  Vaikka synnyttänyt äiti onkin mukana lapsen elämässä, ei hän kuitenkaan asu samassa taloudessa. Miten kukaan nainen voi luopua vauvastaan? Ja minun mielestäni naisella on paremmat synnynnäiset hoivaamisvaistot kuin miehillä. Tehtiin esim. eräs tutkimus: testattiin, mihin ääniin heräävät helpoiten miehet/naiset. Naiset heräsivät helpoiten vauvan itkuun, miehet taas auton varashälyttimen ääneen. Vauvan itku ei ollut miehillä edes kymmenen kärjessä  -listalla.  Tämä testitulos kertoo paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla