Tahdon-sanojen jälkeen tunnelma vapautui, ja pari purskahti nauruun.  Kuvat: Reuters
Tahdon-sanojen jälkeen tunnelma vapautui, ja pari purskahti nauruun. Kuvat: Reuters
Ensimmäisessä penkkirivissä Kaarle Kustaa, Silvia, Victoria, Daniel, Madeleine, Leonore ja Chris O'Neill.
Ensimmäisessä penkkirivissä Kaarle Kustaa, Silvia, Victoria, Daniel, Madeleine, Leonore ja Chris O'Neill.
Kuninkaallinen suudelma.
Kuninkaallinen suudelma.

Prinssi Carl Philip ei peitellyt tunteitaan kirkossa. Hän hymyili ja kyynelehti vuoron perään.

Prinssi Carl Philip, 36, ja Sofia Hellqvist, 30, saivat tänään toisensa, kun heidät vihittiin Tukholman Linnankirkossa. Sofian isä saatteli tyttärensä alttarille Athair Ar Neamhin tahdissa.

Morsian oli valinnut hääpuvukseen suositun ruotsalaissuunnittelija Ida Sjöstedtin valkoisen puvun, jossa oli useita metrejä pitkä laahus.

Carl Philip ei peitellyt hääseremoniassa tunteitaan ja pyyhki useasti silmäkulmiaan. Myös isosisko, kruununprinsessa Victoria, pyyhki kyyneleitään ennen papin aamenta.

Jännittävin hetki seremoniassa oli, kun Carl Philip yritti pujottaa vihkisormusta Sofian nimettömään. Hän joutui pyörittelemään sitä moneen kertaan ennen kuin se asettui paikoilleen.

Carl Philip ja Sofia kertoivat aikaisemmin, että haluavat omannäköisensä häät. Se näkyi myös vihkitilaisuudessa, sillä siellä esitettiin muutama popkappale. Ruotsalainen artisti Salem al Fakir esitti oman versionsa Coldplayn Fix You -balladista. Lisäksi David Pagmar esitti ruotsiksi hitaan version Rihannan Umbrella-hitistä.

Vihkitilaisuus päättyi rentoon gospelbiisiin vieraiden taputtaessa käsiään yhteen. Kirkonportailla tuore aviopari kuiskutteli toisilleen ja suuteli kahdesti.

Kuningas Kaarle Kustaa ilmoitti jo aiemmin, että Sofia saa prinsessan arvonimen. Hänestä tuli avioliiton myötä prinsessa Sofia, Värmlannin herttuatar.

 

 

Ulla Ruohonen

Carl Philip ja Sofia Hellqvist hääseremonia tunteikas – kirkossa esitettiin Coldplayn kappale

Oli vaikea löytää palaute-paikkaa, sen pitäisi olla selvästi näkyvissä. Kaksi miestä ja lapsi perheenä - hmmm... Vaikka synnyttänyt äiti onkin mukana lapsen elämässä, ei hän kuitenkaan asu samassa taloudessa. Miten kukaan nainen voi luopua vauvastaan? Ja minun mielestäni naisella on paremmat synnynnäiset hoivaamisvaistot kuin miehillä. Tehtiin esim. eräs tutkimus: testattiin, mihin ääniin heräävät helpoiten miehet/naiset. Naiset heräsivät helpoiten vauvan itkuun, miehet taas auton...
Lue kommentti

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti
Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.