2014. Mika Häkkinen ja Marketa-puoliso punaisella matolla Cannesisa. Kuva: MVPhotos
2014. Mika Häkkinen ja Marketa-puoliso punaisella matolla Cannesisa. Kuva: MVPhotos

Mika Häkkinen ja hänen puolisonsa Marketa Remesova nähtiin tuttuun tapaansa Cannesissa.

Entinen F1-kuski Mika Häkkinen, 45, ja hänen avopuolisonsa Marketa Remesova, 36, ovat tuttu näky Cannesin filmifestivaaleilla. Pariskunta on nähty punaisella matolla monena peräkkäisenä vuotena.

Tänä vuonna he osallistuivat palkitun The Artist -elokuvan ohjaajan Michel Hazanaviciusin uuden The Search -elokuvan ensi-iltaan. Heidän kanssaan punaisella matolla nähtiin muun muassa näyttelijä Sharon Stone, malli-näyttelijä Rosie Huntington-Whiteley ja it-tyttö Cara Delevingne.

Mika ja Marketa Cannesissa vuonna 2013. Kuva: Reuters

Monacossa asuva pariskunta sai kaksoset, Lynn-tytön ja Daniel-pojan, helmikuussa 2014. Heillä on entuudestaan kolmevuotias Ella-tyttö. Lisäksi Mikalla on edellisestä liitostaan Erja Häkkisen kanssa 8-vuotias Aina-tytär ja 13-vuotias Hugo-poika.

Mika Häkkinen ja Marketa Remesova tapasivat vuonna 2007.

Lue myös:

IS: Mika Häkkinen ja Marketa Remesova saivat kaksoset

Nicole Kidman loisti Cannesin elokuvajuhlien avajaisissa – kuvagalleria

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...