Spekulaatio näyttelijä Cameron Diazin lesboseksikumppanista käy edelleen kuumana.

Näyttelijä Cameron Diaz, 41, päätyi keväällä otsikoihin väitettyään, että jokainen nainen on ollut joskus seksuaalisesti viehättynyt toisesta naisesta. Hän myös paljasti harrastaneensa itsekin seksiä naisen kanssa, vaikkei olekaan lesbo.

– On luonnollista tuntea yhteyttä ja kunnioitusta naisen kauneutta kohtaan, Cameron kertoi tuolloin Glamour-lehden haastattelussa.

Elokuun Harper’s Bazaarin kannessa poseeraava näyttelijä kertoo nyt tuoreessa haastattelussa, että seksikumppani ei kuitenkaan ollut hänen ystävänsä ja kollegansa Drew Barrymore.

Näyttelijät Drew Barrymore (vas.) ja Cameron Diaz näyttelivät yhdessä Charlien enkelit -elokuvassa vuonna 2000. Kaverit hulluttelivat jatko-osan ensi-illassa vuonna 2003.

Kuka edes oletti niin? Kyllä, he näyttelivät yhdessä Charlien enkeleissä, mutta seksisuhde kuulostaa vähän kaukaa haetulta – jostain syystä Cameron kuitenkin halusi itse ottaa asian esiin.

– Jostain lehdestä soitettiin ja haluttiin tietää, olenko Drew’n kanssa. Sanoin, että ajatuskin saa oksennuksen nousemaan suuhuni. Sehän on kuin harrastaisin seksiä sisareni kanssa. Oletteko te ihan sekaisin? En edes jakaisi huushollia hänen kanssaan, Cameron tilittää haastattelussa.

Mitenkäs se yksi vanha sananlasku menikään? Ai niin: se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Näyttelijä kertoo kuitenkin, ettei ole jaksanut pohtia, millaisia arvailuja hänen seksuaalisuutensa herättää.

– En kiinnitä siihen huomiota. Ihmiset spekuloivat aina. He tykkäävät skandaaleista. He tykkäävät luokitella asiat, joita eivät ymmärrä, koska silloin olo tuntuu mukavalta. Enimmäkseen arvaillaan, kenestä on kyse.

Lue myös:

Cameron Diaz päätti, ettei halua lapsia: "Lapsissa on niin paljon työtä"

Self help -guruksi ryhtynyt Cameron Diaz: "Kuvittelemme, että yksi mies voi täyttää kaikki tarpeemme"

Pitääkö villistä seksielämästä vaieta?

Jussi-gaalan vieraat tukivat tasa-arvoa ja häirinnän lopettamista pukeutumalla näyttäviin mustiin asuihin ja valkoisiin nauhoihin.

Tänä vuonna Jussi-gaalassa nähtiin poikkeuksellisen paljon mustia iltapukuja. Jussit jakava Filmiaura ry. toivoi, että vieraat, jotka haluavat tukea tasa-arvoa ja seksuaalisen häirinnän ja vallankäytön lopettamiseta elokuva-alalla, kantaisivat gaalassa valkoista nauhaa esimerkiksi rintapielessä tai ranteessa. Tukensa pystyi osoittamaan myös pukeutumalla mustaan.

Tyylikkäästi mustiin pukeutuivat esimerkiksi Minka Kuustonen ja Heidi Lindén.

Näyttelijä Alina Tomnikov esitteli gaalassa miesystävänsä, valokuvaaja Lauri Laukkasen.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi osoitti kunnioituksensa tasa-arvokampanjaan käyttämällä valkoista nauhaa rintapielessään.

Myös Laura Birn pukeutui mustaan. 


Anna Paavilainen ja Minttu Mustakallio Jussi-gaalan punaisella matolla.

Krista Kososen look oli dramaatinen ja näyttävä.

Maryam Razavin elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet, sillä hän erosi vastikään näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammesta.

Pihla Viitala juhli miesystävänsä Alexander Schimphin kanssa.

Selma Vilhusen ohjaama dokumentti Hobbyhorse revolution voitti parhaan dokumenttielokuvan palkinnon.

Elena Leeve valitsi ylleen mustaa samettia.

Milka Ahlroth juhli housupuvussa.

Eero Aho juhli vaimonsa Teresa Meriläisen kanssa.

Suomalais-tanskalainen näyttelijä ja tanssija Sara Soulién asu oli läpikuultava, mutta silti tyylikäs.

Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa pääroolin tehnyt Eero Aho osoitti Jussi-gaalassa täyden tukensa naisnäyttelijöiden ulostuloille.

Näyttelijä Eero Aho on Jussi-gaalassa ehdolla parhaasta miespääosasta Tuntematon sotilas -elokuvasta. Gaalan punaisella matolla nähtiin kuitenkin vakava mies, jonka oli vaikea päästä juhlatunnelmaan.

– Tunnelmat ovat todella ristiriitaiset, hän myönsi.

Aiemmin tällä viikolla joukko eturivin naisnäyttelijöitä kertoi Ylen haastattelussa kokemuksistaan ohjaaja Aku Louhimiehen elokuvien kuvauksissa. Muun muassa Pamela Tola, Matleena Kuusniemi ja Pihla Viitala syyttivät Louhimiestä alistavasta, nöyryyttävästä ja sadistisesta kohtelusta.

Louhimies on ohjannut uuden Tuntemattoman sotilaan, jolla on Jussi-gaalassa 10 ehdokkuutta. Aihe puhuttikin laajasti myös gaalan punaisella matolla.

”Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.”

– Haluan osoittaa tukeni kaikille näille naisille ja heidän ulostuloilleen. Olen järkytyksellä seurannut sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua, jossa osa on leimannut heidät ja kyseenalaistanut heidän kokemuksensa, Aho sanoi.

– Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.

Samaan aikaan Aho halusi kuitenkin myös juhlistaa hänen ja koko Tuntemattoman sotilaan työryhmän tekemää työtä.

– Tilanne on tosiaan hyvin ristiriitainen. Tämä on kuitenkin suomalaisen elokuvan juhla. Olemme muiden elokuvan näyttelijöiden kanssa tästä puhuneet, ja todenneet, että meidän ei tarvitse hävetä mitään, hän totesi.

Parhaasta ohjauksesta ehdolla olevaa Aku Louhimiestä ei ainakaan Jussi-gaalan punaisella matolla häntä näkynyt, eikä Aholla ei ollut asiasta sen parempaa tietoa.

– En tiedä, onko hän tulossa.