Spekulaatio näyttelijä Cameron Diazin lesboseksikumppanista käy edelleen kuumana.

Näyttelijä Cameron Diaz, 41, päätyi keväällä otsikoihin väitettyään, että jokainen nainen on ollut joskus seksuaalisesti viehättynyt toisesta naisesta. Hän myös paljasti harrastaneensa itsekin seksiä naisen kanssa, vaikkei olekaan lesbo.

– On luonnollista tuntea yhteyttä ja kunnioitusta naisen kauneutta kohtaan, Cameron kertoi tuolloin Glamour-lehden haastattelussa.

Elokuun Harper’s Bazaarin kannessa poseeraava näyttelijä kertoo nyt tuoreessa haastattelussa, että seksikumppani ei kuitenkaan ollut hänen ystävänsä ja kollegansa Drew Barrymore.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Näyttelijät Drew Barrymore (vas.) ja Cameron Diaz näyttelivät yhdessä Charlien enkelit -elokuvassa vuonna 2000. Kaverit hulluttelivat jatko-osan ensi-illassa vuonna 2003.

Kuka edes oletti niin? Kyllä, he näyttelivät yhdessä Charlien enkeleissä, mutta seksisuhde kuulostaa vähän kaukaa haetulta – jostain syystä Cameron kuitenkin halusi itse ottaa asian esiin.

– Jostain lehdestä soitettiin ja haluttiin tietää, olenko Drew’n kanssa. Sanoin, että ajatuskin saa oksennuksen nousemaan suuhuni. Sehän on kuin harrastaisin seksiä sisareni kanssa. Oletteko te ihan sekaisin? En edes jakaisi huushollia hänen kanssaan, Cameron tilittää haastattelussa.

Mitenkäs se yksi vanha sananlasku menikään? Ai niin: se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Näyttelijä kertoo kuitenkin, ettei ole jaksanut pohtia, millaisia arvailuja hänen seksuaalisuutensa herättää.

– En kiinnitä siihen huomiota. Ihmiset spekuloivat aina. He tykkäävät skandaaleista. He tykkäävät luokitella asiat, joita eivät ymmärrä, koska silloin olo tuntuu mukavalta. Enimmäkseen arvaillaan, kenestä on kyse.

Lue myös:

Cameron Diaz päätti, ettei halua lapsia: "Lapsissa on niin paljon työtä"

Self help -guruksi ryhtynyt Cameron Diaz: "Kuvittelemme, että yksi mies voi täyttää kaikki tarpeemme"

Pitääkö villistä seksielämästä vaieta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla