Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Nicole Scherzinger oli menettää sekä äänensä että elämänsä syömishäiriölle. – Se on kamala, halvaannuttava sairaus.

Pussycat Dollseista ja formulakuski Lewis Hamiltonin on-off-tyttöystävänä tunnettu laulaja ja televisiopersoona Nicole Scherzinger, 36, kertoo brittien Comopolitanissa syömishäiriön varjostamasta elämästään.

– Nytkin kun ajattelen sitä, yritän olla itkemättä. Se on kamala, halvaannuttava sairaus ja pimeää aikaa elämässäni. Sen vuoksi minun on helppoa ymmärtää niitä ihmisiä, jotka taistelevat omien demoniensa kanssa eivätkä ole kilttejä itselleen.

Nicole kertoo sairastaneensa bulimiaa lähes vuosikymmenen. Lopulta hän oli menettää äänensä. Käänne tapahtui, kun Pussycat Dollsien manageri löysi hänet pyörtyneenä lattialta.

– Ajattelin, että menetän kaiken mitä rakastan, ellen ala rakastaa itseäni. On surullista ajatella, miten tuhlasin elämääni. Elämäni oli ulkopuolelta katsottuna upeaa, Dollsit olivat maailman huipulla, mutta olin onneton. En anna sen tapahtua enää ikinä. Meillä on vain yksi elämä – olin 27-vuotias vain kerran.

Nicole mukaan syömishäiriö estää elämästä.

– Mutta siitä voi toipua ja päästä eroon. Onnistuin siinä, ja sen vuoksi on tärkeää, että jaan tarinani. Tunsin silloin itseni yksinäiseksi, mutta sain yksinäisyyden aikaan itse: kun sairauttaan piilottelee, tulee eristäneeksi itsensä. Älä koskaan anna periksi.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Anoreksiasta toipunut Miss Suomi: "Pahimmillaan makasin letkuissa sairaalassa"

Taas meni korppuja koko pakkaus! 5 vinkkiä ahmimisen hillitsemiseen

Superruoka oli viedä terveyteni