Kumman kaa? Carl Philipin vai Harryn? Kuva: Reuters
Kumman kaa? Carl Philipin vai Harryn? Kuva: Reuters

Hieman happamasti brittilehti kertoi Ruotsin prinssin playboy-maineesta listatessaan tämän kuumaksi kuninkaalliseksi.

Maailman mahtavimpana monarkiana itseään pitävässä Britanniassa muiden maiden kuninkaalliset ylittävät harvoin uutiskynnystä.

Tanskan Mary on briteistä kiinnostava lähinnä siksi, että hän näyttää heidän oman Katensa, siis Cambridgen herttuattaren, isosiskolta. Suomalaismiesten lemmikki, prinsessa Madeleine, ei juuri brittilehtiä hetkauta. Madden häistäkin kirjoitettiin vain pienesti – koska sulhasella on sukujuuria Britanniassa.

Brittien mielestä punapäinen prinssi Harry on itsestäänselvästi maailman komein, seksikkäin ja kaikella tavoin ihanin prinssi. Tuleva kuningas William painii toki omassa sarjassaan, mutta on enemmänkin kunnollinen perheenisä -tyyppiä. Tee olikin mennä väärään kurkkuun, kun brittilehti Daily Mail myönsi otsikossaan, että maailman seksikkäin prinssi on todellakin Ruotsin Carl Philip, 35.

– Vaikka Britannia on tuottanut monia hyvännäköisiä kuninkaallisia, se ei todellakaan ole ainoa – niin ovat lukuisat muutkin maat, lehti pohjusti uutispommia.

– Ruotsin prinssi Carl Philip on yhtä tunnettu komeudestaan kuin ristiriitaisesta menneisyydestään.

Mikä naistenmies!

Daily Mailin mukaan Carl Philip on yksi Ruotsin Bernadotte-dynastian kiistellyimpiä jäseniä. Kyseenalaisella menneisyydellä lehti viittaa komistuksen playboy-maineeseen ja myrskyisään rakkauselämään, joka tosin nyt on historiaa, naihan Carl Philip kesäkuussa kauniin Sofia Hellqvistin. Pelimiehen maineen ruotsalaisprinssi on ansainnut brittilehden mukaan tummalla komeudellaan, rakkaudellaan nopeisiin autoihin ja vielä nopeampiin naisiin.

– Edes hänen morsianvalintansa ei mennyt ilman kohua, koska 30-vuotiaalla Sofialla on takanaan ura glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä, lehti muistutti.

Daily Mailin mukaan kesä 2012 oli erityisen railakas, ja juopunut prinssi törttöili milloin Tukholman keskustassa milloin Cannesissa, kadotti lompakkonsakin. Myös Carl Philipin kolarointiin päättyneet autokisat mainittiin.

Vähän hapanta kenties?

Brittilehden seksikkäimmät siniveriset -listalle pääsivät myös Espanjan kuningatar Letizia, Jordanian kuningatar Rania (kuin supermalli, joka on onnistunut yhdistämään vaikutusvaltaisen uran ja äitiyden), Dubain kruununprinssi Hamdan sekä Monacon ruhtinassuvun Charlotte Casiraghi. Eikä prinssi Harryä tietenkään voinut jättää kokonaan pois laskuista!

Hieman happamalta saattoi Carl Philipin menneisyyden kuvailu vaikuttaa, mutta raikuliprinssejähän britit rakastavat. Hurmuri-Harry on hyvin iloinen illanviettäjä ja kuuluisa biletempaisuistaan, vaikka Daily Mailin artikkelissa nyt korostettiinkin hänen atleettisuuttaan ja hyväntekeväisyystyötään. Tokihan nekin hänen viehätysvoimaansa lisäävät.

Prinssi Harry on pitkään kantanut Britannian tavoitelluin poikamies -titteliä. Viime vuonna alkoi tosi-tv-sarja I Wanna Marry Harry, jossa yhdysvaltalaisnaiset uskovat pääsevänsä deittailemaan brittiprinssiä.

Lue myös:

Jätettiinkö prinssi Harry taas julkisuuden takia?

Britit irvailevat Ruotsin prinssin kihlatulle: Yrittää kopioida Katea!

Uudet kuvat julki: Ottiko Carl Philipin Sofia-kihlattu mallia herttuatar Katesta?

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.