Prinssi Philip vieraili eilen keskiviikkona krikettitilaisuudessa. Kuva: Reuters
Prinssi Philip vieraili eilen keskiviikkona krikettitilaisuudessa. Kuva: Reuters

Kesäkuussa 96 vuotta täyttävä prinssi Philip jättää kuninkaalliset tehtävänsä syksyllä.

Britannian yleisradioyhtiö BBC uutisoi hetki sitten, että kuningatar Elisabet II:n puoliso prinssi Philip vetäytyy kuninkaallisista tehtävistään syksyllä. Palatsin edustajan mukaan prinssi teki päätöksen itse ja sai siihen kuningattaren tuen.

Philip täyttää ensi kuussa 96 vuotta.

Lue myös: Kuningatar Elisabetilla kaikki hyvin? Palatsin hätäkokous käynnisti spekulaatiot

Hovi julkaisi myös virallisen tiedotteen asiasta.

Tiedotteessa kerrotaan, että Philip osallistuu elokuun loppuun saakka edustustilaisuuksiin sekä yksin että yhdessä kuningattaren kanssa. Uusia kutsuja hän ei enää ota vastaan. Silti hän saattaa osallistua joihinkin julkisiin tapahtumiin silloin tällöin. Tiedotteessa mainitaan myös, että kuningatar jatkaa työtään normaalisti.

Eilen illalla uutisoitiin Buckinghamin palatsiin koolle kutsutusta hätäkokouksesta, mikä herätti huolen kuningattaren ja prinssin terveydestä. 91-vuotias kuningatarkin on keventänyt työtaakkaansa luopumalla joistakin tehtävistään.

Elisabetin ja Philipin terveys huoletti viimeksi jouluna, kun pariskunta sairasti sitkeää flunssaa ja joutui esimerkiksi jättämään joulukirkon väliin.

Juttua päivitetty 4.5.2017 klo 12.35: Lisätty kuva sekä tietoa hovin virallisesta tiedotteesta.

Temptation Island -sarjasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen saivat pelastettua suhteensa ja selviytyivät kihloihin.

Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on mennyt kihloihin rakkaansa Eveliina Uosukaisen kanssa. Pariskunta tunnetaan suomalaisista reality-sarjoista, mutta viimeisimpänä Temptation Island Suomesta, jossa he olivat testaamassa parisuhdettaan ja luottamusta toisiinsa.

Instagramin kuvapäivityksestä päätellen pariskunnan suhde on äärimmäisen hyvällä tolalla. Suloisessa kuvassa pariskunta suutelee ja esittelee vasemman nimettömän sormuksia.

– Minusta tuli maailman onnellisin tyttö viime iltana. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eveliina kirjoitti päivityksensä yhteyteen englanniksi.

”Hottikset -kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä.”

Pariskunta tutustui toisiinsa alunperin Temptation Island -sarjan kuvauksissa muutama vuosi sitten, kun he molemmat olivat ohjelmassa mukana sinkkuina. Sittemmin Daniel on etsinyt rakkautta muun muassa Hottikset-sarjasta, mutta rakkaus Eveliinaan syttyi jo sarjan kuvausten aikana.

Vuosien aikana Daniel on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, sillä hän on tullut tutuksi öykkäriyteen asti itsevarmana naistenkaatajana, jolla oli kuulemma ollut satoja seksikumppaneita, mutta jonka tahdissa kukaan nainen ei pysynyt. Hottikset-kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä ennen Temptation Islandille palaamista, jossa hänestä kuoriutui naistaan arvostava unelmavävy.

Katri Niskanen ja Niklas Varisto ovat saaneet vauvan. Niskanen kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa ja vahvisti uutisen myös Me Naisille. 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on saanut perheenlisäystä yhdessä muusikkomiehensä Niklas Variston kanssa. Niskanen on kertonut asiasta Instagram-tilillään ja vahvistanut asian Me Naisille. Hänen julkaisemassa kuvassaan näkyy vastasyntyneen tyttären jalat.

– Jotain niin suurta ja kaunista, ei tätä voi sanoin kuvailla. Äidin sydän on täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Kotona köllötellään neiti kesäheinän kanssa, Niskanen on kirjoittanut kuvan alle.

Parilla on entuudestaan yksi vuonna 2014 syntynyt poika.

”Emme selviäisi ilman turvaverkkoja.”

Niskanen on aiemmin kertonut Me Naisille, että haastetta lapsiperheen ja yrittäjän arkeen tuo se, että Niskasen avomies Varisto on myös luovalla alalla. Niklas soittaa Egotripissä kitaraa, ja kun hän lähtee keikoille, se ei tapahdu yhdeksän ja viiden välillä.

– Emme selviäisi ilman turvaverkkoja. Nuorin siskoni Iita ja molempien vanhemmat auttavat usein, Katri kertoi.

Pari tapasi kuusi vuotta sitten perinteisesti, ystävien kautta baarissa. Se oli Katrin puolelta rakkautta ensi silmäyksellä. Heillä on ikäeroa 14 vuotta, mutta sitä ei Katrin mielestä huomaa.