Britney Spearsin alusvaatemallisto julkaistaan syksyllä.
Britney Spearsin alusvaatemallisto julkaistaan syksyllä.
Esimakua The Intimate Britney Spears -mallistosta.
Esimakua The Intimate Britney Spears -mallistosta.

Hajuvesi, vaatemallisto ja nyt myös alusvaatteita. Britney Spears ei ole pelkkää poppia.

Kahdeksannen albuminsa vuoden 2013 lopulla julkaissut poptähti Britney Spears, 32, tekee taas uuden aluevaltauksen. Syyskuussa häneltä ilmestyy oma alusvaatemallisto, joka on tehty yhteistyössä tanskalaisen alusvaateyritys Changen kanssa. The Intimate Britney Spears -alusvaatemallisto julkaistaan New Yorkin muotiviikoilla syyskuussa.

"Jokaisen naisen tulisi voida tuntea itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi. Tavoitteenani oli luoda alusasuja, jotka ovat samaan aikaan seksikkäitä, ylellisiä ja mukavia yllä. Olen todella innoissani mallistostani, koska olemme mielestäni päässeet juuri tähän tavoitteeseen", Britney Spears kertoo Changen tiedotteessa.

Alusvaatemallisto ei ole Spearsille ensimmäinen työ muodin parissa. Vuonna 2010 hän suunnitteli Candie's-merkille oman vaatemalliston. Britney Spearsilla on myös oma hajuvesimerkki.

Lue myös:

Huippufutarilta jo toinen alusvaatemallisto

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!