Petetty poptähti Britney Spears on valmis siirtymään eteenpäin. – Unelmieni mies on tumma ja huumorintajuinen, hän kertoo Ellen Jokikunnakselle Radio Aallon haastattelussa.

Video: Radio Aalto

Radio Aallon juontaja Ellen Jokikunnas tapasi poptähti Britney Spearsin, 32, viikonloppuna Kööpenhaminassa. Britney esitteli Tanskassa Change-merkille suunnittelemansa alusvaatemalliston. Haastattelussa Britney kertoo olevansa taas valmis deittailemaan.

– Olen valmis taas deittailemaan. Unelmieni mies on tummahiuksinen ja -silmäinen ja huumorintajuinen, Britney kertoo Ellenille.

Britney jätti elokuussa poikaystävänsä,  losangelesilaisessa lakifirmassa työskentelevän David Lucadon, 28, kun mies jäi kiinni pettämisestä.

– Kymmenen vuoden päästä olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta lisää, Britney haaveilee haastattelussa.

Britneyllä on jo ennestään kaksi poikaa: Sean Preston, 9, ja Jayden James, 9. Tällä hetkellä hän on omien sanojensa mukaan elämässään "hyvässä paikassa" ja onnellinen.

– Lapseni tekevät minut onnelliseksi. He ajattelevat, että äiti on äiti, ei supertähti. He ovat kodissamme supertähtiä. Palvelen heitä, Britney sanoo.

Lue myös:

Alusvaatemalliston luonut Britney Spears: "Läheiset auttavat minua jaksamaan"

Britney Spearsilta taas uusi aluevaltaus

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.