Petetty poptähti Britney Spears on valmis siirtymään eteenpäin. – Unelmieni mies on tumma ja huumorintajuinen, hän kertoo Ellen Jokikunnakselle Radio Aallon haastattelussa.

Video: Radio Aalto

Radio Aallon juontaja Ellen Jokikunnas tapasi poptähti Britney Spearsin, 32, viikonloppuna Kööpenhaminassa. Britney esitteli Tanskassa Change-merkille suunnittelemansa alusvaatemalliston. Haastattelussa Britney kertoo olevansa taas valmis deittailemaan.

– Olen valmis taas deittailemaan. Unelmieni mies on tummahiuksinen ja -silmäinen ja huumorintajuinen, Britney kertoo Ellenille.

Britney jätti elokuussa poikaystävänsä,  losangelesilaisessa lakifirmassa työskentelevän David Lucadon, 28, kun mies jäi kiinni pettämisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kymmenen vuoden päästä olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta lisää, Britney haaveilee haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Britneyllä on jo ennestään kaksi poikaa: Sean Preston, 9, ja Jayden James, 9. Tällä hetkellä hän on omien sanojensa mukaan elämässään "hyvässä paikassa" ja onnellinen.

– Lapseni tekevät minut onnelliseksi. He ajattelevat, että äiti on äiti, ei supertähti. He ovat kodissamme supertähtiä. Palvelen heitä, Britney sanoo.

Lue myös:

Alusvaatemalliston luonut Britney Spears: "Läheiset auttavat minua jaksamaan"

Britney Spearsilta taas uusi aluevaltaus

Sisältö jatkuu mainoksen alla