Sofia Hellqvistin kiharat kieltämättä näyttävät melko tutuilta.
Sofia Hellqvistin kiharat kieltämättä näyttävät melko tutuilta.

Sofia Hellqvistin muodonmuutos on saanut britit varpailleen. Ruotsin kuningashuoneen miniä on nimetty siniveriseksi matkijaksi.

Tähän asti britit eivät ole juurikaan osoittaneet kiinnostusta Ruotsin kuningashuonetta tai sen jäseniä kohtaan. Mutta nyt Ruotsin prinssi Carl Philipin, 35, kihlattu Sofia Hellqvist, 29, on onnistunut sohaisemaan mehiläispesää.

Ruotsin hovin julkaisemat tuoreet kuvat Sofiasta saivat britit hieraisemaan silmiään – ja sivaltamaan sanallisesti.

"Näyttääpä hän tutulta", huudahtaa Daily Mail -lehti otsikossaan ja jatkaa: "Sanotaan, että jäljittely on vilpittömin imartelun muoto, ja näköjään edes siniverisyys ei ehkäise halua kopioida muita ihmisiä."

Saarivaltakunnassa on siis herätty kysymykseen, jota Me Naisissa pohdittiin jo viikko sitten: matkiiko Sofia Hellqvist Katea?

Myös amerikkalainen People-lehti on huomioinut Sofian uuden tyylin muistuttavan yllättävän paljon herttuatar Cathrinen olemusta. Lehdessä jopa todetaan Sofian kuohkean hiustyylin haastavan Katen nimikkokampauksen.

Katen kuohkeat latvakiharat löytyvät myös Sofian uudesta lookista.

Brittien mielestä myös prinssi Carl Philipin pikkusiskon, prinsessa Madeleinen ja tämän puolison Christopher O´Neillin virallinen yhteiskuva on kopio Katen ja Williamin romanttisesta kihlapotretista.

Sofian ja Katen yhtenevien tyylien vertailun lisäksi jutussa ei myöskään unohdeta nostaa esille Sofian värikästä tosi-tv-menneisyyttä. Artikkelissa onkin kuvakaappaus, Paradise Hotel -ohjelmasta, jossa kanssakilpailija hieroo yläosattoman Sofian pakaroita.

Niinpä niin. Happamia, sanoi aristokraatti pohjoismaalaisista.

Lue myös:

Uudet kuvat julki: Ottiko Carl Philipin kihlattu Sofia Hellqvist mallia herttuatar Catherinesta?

Kate ja William ovat kuin Diana ja Charles, katso vaikka!

Muotiguru Roberto Cavalli: Kate Middletonin pitäisi pukeutua seksikkäästi

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!