Bobbi Kristina Brownin kuolemaan johtaneet tapahtumat ovat yhä hämärän peitossa. Kuva: Reuters
Bobbi Kristina Brownin kuolemaan johtaneet tapahtumat ovat yhä hämärän peitossa. Kuva: Reuters

Rahariidat varjostivat Whitney Houstonin tyttären Bobbi Kristina Brownin hautajaisia.

Viikko sitten kuollut Bobbi Kristina Brown siunattiin eilen haudan lepoon Georgiassa ystävien ja läheisten läsnäollessa. Edesmenneen laulajatähden Whitney Houstonin tytär oli kuollessaan 22-vuotias.

Tajuttomana kylpyammeesta löydettyä Bobbi Kristinaa pidettiin koomassa kuusi kuukautta, ja riidat miljoonaperinnöstä alkoivat ennen hänen kuolemaansa.

Raha-asiat ovat pitäneet Houstonin ja Bobbi Kristinan isän Bobby Brownin puolen suvun välit kireinä jo pitkään. Siunaustilaisuudessa Bobbi Kristinan täti Leolah Brown sai aikaan kaaoksen, kun hän keskeytti Pat Houstonin muistopuheen huutelullaan. Välikohtauksesta kertoo TMZ-sivusto.

– Tiedät olevasi väärässä, hän huusi Whitneyn siskolle Patille, joka hoiti ison osan hautajaisjärjestelyistä.

Leolah poistui tilaisuudesta ja jatkoi purkaustaan median edessä.

– Tämä on vain alkua. Me tiedämme Patista ja hän jää kiinni. Hän on Garland eikä Houston. Whitney nousee haudastaan vainoamaan häntä.

Hautajaisiin oli kutsuttu vain pieni joukko läheisiä, eikä esimerkiksi Bobbi Kristinan poikaystävää Nick Gordonia päästetty paikalle tämän pyynnöistä huolimatta. Nickin osallisuutta Bobbi Kristinan kuolemaan tutkitaan parhaillaan. Miestä vastaan nostetussa syytteessä häntä epäillään perheväkivallasta ja Bobbi Kristinan rahojen varastamisesta.

Whitney Houston kuoli vuonna 2012, ja hänen testamentissaan lukee tyttären perivän 20 miljoonaa dollaria, jos tietyt ehdot täyttyvät. Hän oli saanut kymmenyksen omaisuudesta jo 21-vuotiaana, ja hänen piti saada suurin osa perintörahoista täytettyään 25 vuotta. Koska Bobbi Kristina ei ehtinyt periä kaikkea, miljoonaomaisuuden saavat todennäköisesti Whitneyn äiti sekä veljet.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...