Viimeksi Beyoncé esitteli kurvejaan toukokuun alun Met-gaalassa, johon hän oli pukeutunut läpinäkyvään pukuun. Kuva: Reuters
Viimeksi Beyoncé esitteli kurvejaan toukokuun alun Met-gaalassa, johon hän oli pukeutunut läpinäkyvään pukuun. Kuva: Reuters

Pysäyttäkää painokoneet! Laulaja Beyoncé kertoi laihtuneensa.

 

Beyoncén fanit pettyivät maanantaina, sillä laulaja oli luvannut kertoa suuria uutisia mutta paljastikin vain olleensa dieetillä.

Samalla hän sai mainion syyn esitellä hoikistunutta vartaloaan, mikä sai sosiaalisen median hetkeksi kiehumaan raivosta.

Fanit olivat odottaneet tietoa uudesta levystä, kenties jopa vauvasta.

Mutta myönnetään, että hieman kiinnostaa, miten tuo kurvikas mutta hoikka vartalo saavutetaan.

33-vuotiaan Beyoncén salaisuus on vegaanidieetti, joka on myös monen muun Hollywood-tähden suosiossa. Hän hehkutti sen tuloksia Good Morning America -ohjelmaan kuvatussa klipissä, joka vaikutti lähinnä mainokselta. Voit katsoa pätkän Daily Mailin sivuilta.

– En ole luonnostani se kaikkein hoikin nainen. Minulla on kurveja ja olen ylpeä niistä, laulaja tunnusti.

– Olen tuskaillut dieettien kanssa nuoresta saakka. Minun on ollut vaikeaa löytää jokin, joka todella toimii ja pitää painon kurissa.

Marco Borgesin The 22-Day Revolution kuitenkin toimii. 22 päivässä eli reilussa kolmessa viikossa opetellaan terveellinen, kasvispainotteinen ruokavalio, ja vegaanikokeilun pitäisi myös karistaa tehokkaasti kiloja.

No, onneksi laulaja ei sentään kannustanut kokeilemaan mitään laihduttavia ihmekeksejä. Kasvikset eivät ole koskaan huono idea.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.