Tori Spelling paljasti menneisyydestä asioita, joiden muut olisivat halunneet säilyvän salaisuutena. Kuva: Shutterstock
Tori Spelling paljasti menneisyydestä asioita, joiden muut olisivat halunneet säilyvän salaisuutena. Kuva: Shutterstock

Tori Spelling paljastaa supersuositun ysärisarjan kulisseista yhtä sun toista...

Tori Spelling paljasti Tori Spelling: Celebrity Lie Detector -ohjelmassa harrastaneensa seksiä kahden Beverly Hills 90210 -kollegansa kanssa: sekä entisen poikaystävänsä Brian Austin Greenin että Brandonia näytelleet Jason Priestleyn kanssa. Torin mukaan hänellä ja Jasonilla oli kesän mittainen suhde sarjan kuvausten aikana.

– Se tapahtui kuvausten ulkopuolella ja oli meidän kesäromanssimme. Pysyimme ystävinä sen jälkeenkin.

Jason sen sijaan ei ilahtunut Torin seksipaljastuksesta. "Se asia ei kuulu kenellekään", mies kirjoitti Twitterissä.

Hän täsmensi vielä myöhemmin, että hän puhuu negatiivisesti ainoastaan Torin paljastuksista ja Unauthorized Beverly Hills, 90210 Storysta. Sen sijaan alkuperäistä sarjaa kohtaan hänellä on vain rakkautta.

Jason Priestley hermostui henkilökohtaisten tietojen levittämisestä. Kuva: Shutterstock

Tori paljasti ohjelmassa muitakin yksityiskohtia supersuositun sarjan kuvausten ajalta.

Tori esimerkiksi kertoi sen, että hän itse pääsi mukaan sarjaan vain siksi, että hänen isänsä toimi sarjan tuottajana. Lisäksi hän sanoi Brendaa näytelleen Shannen Dohertyn pukeutuneen sarjan promokuvauksia varten samaan kukkamekkoon, joka yllään Tori oli menettänyt neitsyytensä. Tori paljasti myös sen, että Shannen ja Kellyä näytellyt Jennie Garth olivat ajautuneet kuvauksissa rajuun nyrkkitappeluun.

Lähteet: US Magazine, Daily Mail

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.