Ian Ziering on tehnyt Beverly Hillsin jälkeen lähinnä lyhytelokuvia ja ääninäyttelijän töitä animaatioissa sekä esiintynyt Vegasissa Chippendales-tanssiryhmässä. Ja on hänet nähty Jenkkien Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassakin. Kuvat: Shutterstock/Reuters
Ian Ziering on tehnyt Beverly Hillsin jälkeen lähinnä lyhytelokuvia ja ääninäyttelijän töitä animaatioissa sekä esiintynyt Vegasissa Chippendales-tanssiryhmässä. Ja on hänet nähty Jenkkien Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassakin. Kuvat: Shutterstock/Reuters
Näitä tyyppejä katsottiin joka viikko lähes jokaisessa suomalaisessa olohuoneessa koko 90-luku. Kuvasta puuttuu sarjan suurin tähti Brandon Walsh eli näyttelijä Jason Priestley. Ian Ziering toiseksi ylimmällä rivillä, keskellä.
Näitä tyyppejä katsottiin joka viikko lähes jokaisessa suomalaisessa olohuoneessa koko 90-luku. Kuvasta puuttuu sarjan suurin tähti Brandon Walsh eli näyttelijä Jason Priestley. Ian Ziering toiseksi ylimmällä rivillä, keskellä.

Näyttelijä Ian Ziering on parhaillaan Suomessa promoamassa kulttileffa Sharknadon kakkososaa.

Muistatteko vielä Steven, Steve Sandersin? Siis se Brandon Walshin paras kaveri 90-luvun suositusta Beverly Hills 90210 -sarjasta. Muistatte tai ette, Steve on nyt Suomessa! Ei tosin sinä veijarimaisena, vaaleana kiharapäänä, joka järjesti parhaat bileet – vaan ihan omana itsenään – viisikymppisenä perheenisänä ja näyttelijänä.

Ian Ziering, 50, näytteli Beverly Hills 90210 -sarjassa vuosina 1990–2000, mutta sen jälkeen miehestä ei ole juuri kuulunut. Zieringin olemassaolo muistettiin vasta, kun Sharknado eli Haihurrikaani-leffa julkaistiin vuonna 2013. Ziering taistelee leffassa lentäviä haita vastaan hurrikaanin iskiessä Los Angelesiin. Idea ei ehkä kuulosta kovin ainutlaatuiselta, mutta se ei ole tarkoituskaan. Sharknadon on tuottanut The Asylym, joka on erikoistunut niin sanottuihin 'mockbuster'-elokuviin. Leffat jäljittelevät häpeilemättä suurten Hollywood-elokuvien tarinoita, ne tehdään kieli poskella ja kuvataan nopeasti pienellä budjetilla. Lisäksi ne julkaistaan televisiossa, dvd:llä tai Netflixin kaltaisissa suoratoistopalveluissa ennen kuin niiden "esikuvat" tulevat elokuvateattereihin.

Ensimmäisestä Sharknadosta tuli ilmiö, ja tänä vuonna se sai jatko-osan, jota Ziering on nyt Suomessakin promoamassa. Näyttelijä myönsi keskiviikkona Ylen Aamu-tv:ssä, ettei itsekään uskonut leffan menestyvän.

– En uskonut, että elokuva edes näkisi päivänvaloa. Ajattelin myös, ettei tällaisen leffaroolin vastaanottaminen edistäisi uraani. Käsikirjoituksessa oli niin paljon aukkoja, jotka olisi pitänyt täyttää visuaalisilla tehosteilla. Olin huolissani, ettei pienen budjetin elokuvassa ei ole varaa tehdä riittävän hienoja tehosteita, koska ne maksavat niin paljon, Ziering sanoi Ylen haastattelussa.

Kun Ziering kertoi vaimolleen, ettei aio ottaa roolia vastaan, tämä oli eri mieltä miehensä kanssa.

– Vaimoni oli juuri raskaana ja meillä oli jo yksi pieni lapsi huolehdittavana. Vaimo sanoi, että minun täytyy mennä töihin. Käytännössä otin roolin, jotta saisin turvattua perheeni talous- ja vakuutusasiat.

– Suosio yllätti minut ja varmasti koko maailman. Kun Sharknadon kakkososa julkaistiin heinäkuun puolessa välissä Yhdysvaltojen lisäksi 90 muussa maassa, se oli kymmenen kertaa isompi juttu kuin ensimmäinen osa.

Zieringin haastattelun Aamu-tv:ssä voit katsoa Yle Areenasta noin 35 minuutin kohdalta.

Sharknado 1 on nähtävillä Netflixissä. Kakkososa esitetään Suomessa syksyllä FOX-kanavalla. Esimakua leffan tyylilajista näet tästä trailerista:

Lue myös:

Haiviikko alkoi – muistatko verenhimoisen tamponihain?

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti
Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.