Jason Priestley ja Shannen Doherty näyttelivät suositussa Beverly Hills 90210 -sarjassa kaksosia. Kuvat: Reuters
Jason Priestley ja Shannen Doherty näyttelivät suositussa Beverly Hills 90210 -sarjassa kaksosia. Kuvat: Reuters

Shannen Dohertylla on paljon tukijoita. Nyt voimia taisteluun toivottaa entinen näyttelijäkollega Jason Priestley.

Beverly Hills 90210 -sarjan kollega Jason Priestley osoittaa tukeaan rintasyöpää sairastavalle Shannen Dohertylle. Priestley paljastaa seuraavansa vanhan kollegansa elämää sosiaalisessa mediassa.

– Lähetän hänelle rakkaita terveisiä. Uskon vahvasti, että Shannen selviytyy tästä ja voittaa syövän, Priestley sanoo  US Magazinelle.

Priestley kuvailee Dohertya vahvaksi taistelijaksi.

– Minulla on sydämessäni paljon rakkautta Shannenia kohtaan ja lähetän hänelle rakkautta ja valoa. Tiedän Shannonin voittavan tämän, Priestley sanoo.

Doherty paljasti viime vuonna, että hän on sairastunut rintasyöpään. Tänä kesänä hän jakoi Instagram-tilillään pysäyttävän kuvasarjan, jossa hänen päänsä ajellaan kaljuksi.

Tässä on viimeisin Shannonin Instagramissaan julkaisema kuva. Siinä tähti on ajellut hiuksensa. Ympärillä on rakkaita ihmisiä.

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...