Benedict Cumberbatch ja hänen vaimonsa Sophie Hunter. Kuva: Reuters
Benedict Cumberbatch ja hänen vaimonsa Sophie Hunter. Kuva: Reuters

Maailman ihanin mies ei saanut Golden Globe -pystiä, mutta oli gaalan hauskin.

Benedict Cumberbatch vastasi viime vuonna Oscar-gaalan hauskimmassa kuvasta, ja nyt hän teki sen taas, kun elokuva- ja tv-alan Golden Globe -palkinnot jaettiin viime yönä.

Benedict onnistui täydellisesti photobombauksessaan, kun hän hyppäsi Meryl Streepin ja pohjoiskorealaista kenraalia esittäneen Margaret Chon taakse Michael Keatonin ottaessa naisista ryhmäkuvaa.


NBC ikuisti Benedictin photobombauksen.

Suomalaiset tuntevat Benedictin parhaiten Uusi Sherlock -sarjasta, jota on esitetty Suomessakin. Benedictillä on valtava fanikunta, ja muun muassa Empire, Sun ja Glamour ovat valinneet hänet vuoden seksikkäimpien miesten joukkoon – Sun jopa kahdesti peräkkäin.


Edellisen kerran Benedict hassutteli U2-yhtyeen ryhmäpotretin taustalla Oscar-gaalassa. Kuva: Reuters

Boyhood kahmi eniten palkintoja

Benedict oli gaalassa ehdolla parhaasta miespääosasta, mutta palkinnon nappasi Eddie Redmayne roolistaan tutkija Stephen Hawkingista kertovassa elämäkertaleffassa Kaiken teoria (The Theory of Everything).

Parhaan naisnäyttelijän palkinnon sai Julianne Moore, joka näyttelee Alzheimerin taudista kärsivää psykologia Still Alive -leffassa.

Eniten Golden Globe -palkintoja kahmi Boyhood-elokuva. Richard Linklaterin ohjaama leffa palkittiin parhaana draamaelokuvana sekä parhaasta ohjauksesta ja naissivuosasta.

The Grand Budapest Hotel palkittiin parhaana komedia- ja musikaalielokuvien sarjassa. Parhaana television draamasarjan kategoriassa palkinnon vei The Affair.

Lue myös:

Eddie Redmayne: ”Stephen Hawkingin esittäminen kauhistutti”

Ah, kuinka romanttisesti Benedict Cumberbatch ilmoitti kihlauksestaan

Maailman ihanin mies Benedict Cumberbatch – siis kuka?