Tänä vuonna Big Brotherin voittaja saa 100 00 euroa. ”Jos minä saisin rahat, ne menisivät suoraan talokassaan. Haaveilen mieheni kanssa modernista, valkoisesta kivitalosta”, Big Brother-juontaja Mari Sainio paljasti. Kuva: Jonna Öhrnberg
Tänä vuonna Big Brotherin voittaja saa 100 00 euroa. ”Jos minä saisin rahat, ne menisivät suoraan talokassaan. Haaveilen mieheni kanssa modernista, valkoisesta kivitalosta”, Big Brother-juontaja Mari Sainio paljasti. Kuva: Jonna Öhrnberg

Big Brother -ohjelman juontaja Mari Sainio ei aluksi saanut suukotella miestään työpaikalla.

Mari Sainio, 41, juontaa tänä syksynä Big Brother -ohjelmaa neljättä kertaa. Kovalle BB-fanille pesti on enemmän kuin mielekäs, mutta Mari nauttii myös siitä, että saa tehdä töitä miehensä, Big Brotherin pääohjaajan Kim Sainion kanssa. Pari tapasi toisensa ohjelman kuvauksissa kahdeksan vuotta sitten, kun Kim oli vielä tahoillaan naimisissa.

– On vain ihanaa, että olemme samassa duunipaikassa. Yhteistyömme sujuu todella hyvin, sillä olen aina arvostanut Kimin ammattitaitoa. Hän on mielettömän hyvä siinä, mitä tekee. Kuuntelen tarkkaan, mitä Kim minulle sanoo ja toimin sen mukaan, sillä luotan hänen täysin, Mari kertoi.

Pari teki pitkästä aikaa töitä yhdessä viime vuonna, kun Mari juonsi Julkkis Big Brotherin oltuaan poissa ruudusta seitsemän vuotta.

– Kim laati silloin säännöt, etten saa tulla töissä halailemaan tai pussailemaan häntä tai kutsua häntä kultsiksi. Ajattelin, että aha, no yritetään. Mutta kun olimme olleet kaksi viikkoa töissä, Kim oli se, joka kumosi omat sääntönsä ja tuli halailemaan ja pussailemaan minua. Hän vain sanoi muille, että kääntäkää katseet pois.

Big Brother kietoutuu parin yksityiselämään niin vahvasti, että he puhuvat työasioista myös kotona. Yksityisasiat eivät kuitenkaan koskaan heijastu työntekoon.

– Olemme niin ammatillisella tasolla, että vaikka meillä olisikin ollut riitaa aamulla, se unohtuu, kun teemme töitä yhdessä. Riitaa voi jatkaa sitten illalla kotona, jos se on jäänyt kesken, Mari nauroi.

Marilla ja Kimilla on kaksi yhteistä lasta, 6- ja 5-vuotiaat pojat. Perheeseen kuuluu myös kaksi poikaa Kimin edellisestä liitosta. Marille on tärkeää, että veljekset viettävät mahdollisimman paljon aikaa yhdessä.

– Lomailimme koko heinäkuun todella tiiviisti perheen kanssa. Minulle se oli vähän kuin työleiri, mutta pojat saivat ainakin olla yhdessä. Kävimme myös kolmatta kesää asuntoautoreissulla, vaikka joka kerta vannomme, että reissu oli viimeinen.

Lue myös:

Mari Sainio: "Ystävystyin mieheni ex-vaimon kanssa"

Juontaja Mari Sainio: "Vietämme joulua mieheni ex-vaimon kanssa"

Mari Sainio vuonna 2007: "Pahat kielet eivät kaada suhdettamme"

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta