Bachelorin valittu Satu ja kakkoseksi tullut Jenny suunnittelevat yhteistä kesälomamatkaa. ”Pitäisiköhän lähteä yhdessä Toscanaan”, Satu heittää ja Jenny nauraa. ”Juha oli jo viemässä Satua Toscanaan.” Kuva: Satu Kemppainen
Bachelorin valittu Satu ja kakkoseksi tullut Jenny suunnittelevat yhteistä kesälomamatkaa. ”Pitäisiköhän lähteä yhdessä Toscanaan”, Satu heittää ja Jenny nauraa. ”Juha oli jo viemässä Satua Toscanaan.” Kuva: Satu Kemppainen

Bachelorin Satua ja Jennyä yhdistävät huonot kokemukset miehistä. Molemmat ovat pettyneet rakkaudessa.

Ei löytynyt rakkautta, mutta uusi ystävyys löytyi.

Bachelor Suomen voittanut Satu Torsti, 27, ja toiseksi tullut Jenny Helenius, 32, ovat ohjelman kuvausten jälkeen ystävystyneet niin, että yhteydenpito on jo päivittäistä.

Molemmilla oli ennakkoluuloja toisistaan kuvausten alussa, mutta ne haihtuivat, kun naiset tutustuivat. 

– Kyllä me vähän mulkoiltiin, Satu nauraa. 

– Taisimme olla molemmat ennakkoluulojemme vankeja. 

– Sanoinkin huonekaverilleni Katjalle, että olen saanut sinusta ihan vääränlaisen käsityksen, Jenny muistelee. 

Ohjelmanteon aikana sekä Jenny että Satu pettyivät poikamies Juhan toimintaan. Naisia yhdistävät huonot kokemukset rakkaudessa jo aiemmin.

– Meitä yhdistävät pettymykset rakkaudessa. Ihastumme aina pahoihin poikiin, Satu sanoo.

Toipuminen kesken

Juuri huonojen kokemusten vuoksi heittäytyminen oli Sadulle vaikeaa ohjelmassakin: vaikka tunteita olisi, niitä ei uskalla näyttää pettymyksen pelossa.

– Olin varovainen, koska pettymyksiä on ollut niin hemmetin paljon. Nyt kun olisi ollut mahdollisuus elokuvarakkauteen, en uskaltanut päästää tunteitani valloilleen. Olen oppinut, että suhteet menevät aina päin mäntyä, ja niinhän tässäkin kävi.

Viimeinen piste Juhan ja Sadun suhteelle pantiin vasta viime viikolla.

”Myös Sadun kannalta oli hyvä, että heidän juttunsa päättyi. Satu, sä ansaitset parempaa.”

Sekä Sadun että Jennyn toipuminen samasta miehestä on vielä kesken, sillä molemmat ihastuivat Juhaan syvästi.

Jenny on kuitenkin tyytyväinen, että hän pääsi helpommalla, kun Juha ei lopulta valinnut häntä.

– Myös Sadun kannalta oli ihan hyvä, että heidän juttunsa päättyi. Satu, sä ansaitset paljon parempaa, Jenny tsemppaa uutta ystäväänsä.

Lue koko haastattelu Me Naisten numerosta 20/2016!

M35

Bachelorissa ystävystyneet Satu ja Jenny: ”Ihastumme aina pahoihin poikiin”

"Nyt kun olisi ollut mahdollisuus elokuvarakkauteen" ja "Ihastumme aina pahoihin poikiin" kommentit jättävät Jennystä ja Sadusta hyvin lapsellisen kuvan. Ainakin oman kokemukseni mukaan valitettavan suuri osa naisista tuntuu kuitenkin jämähtäneen samanlaiseen henkiseen teini-ikään, jolloin haettaessa syytä epäonnisuuteen rakkaudessa, olisi paikallaan myös katsoa pitkään peiliin. En vaan yksinkertaisesti ymmärrä miten nämäkin kaksi ihan mukavilta ja fiksuilta vaikuttavaa naista voivat olla niin...
Lue kommentti
Adios Suomi!

Bachelorissa ystävystyneet Satu ja Jenny: ”Ihastumme aina pahoihin poikiin”

Enpä usko etteivätkö Jenny ja Satu olisi pohtineet tovin jos toisenkin millaisesta miehestä pitävät. Valitettavan usein miehet Suomessa vain ovat joko tylsiä ja luotettavia tai mielenkiintoisia ja epäluotettavia. Juha oli selvästikin jälkimmäistä kategoriaa ja vielä lisäksi itsekäs. Jos ei yksinkertaisesti tunne vetovoimaa siihen tavistallukkamieheen, niin siinä ei paljon pohdiskelut auta. Jennyn ja Satun kannattais vaihtaa maisemaa. Erityisesti Jennylle povaisin parempaa onnea rakkaudessa...
Lue kommentti

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.