Bachelorin tilintekojakso kuvattiin jo huhtikuussa, mutta nähtiin tämän viikon tiistaina. Kuvassa Satu, Juha ja Jenny. Kuva: Liv.
Bachelorin tilintekojakso kuvattiin jo huhtikuussa, mutta nähtiin tämän viikon tiistaina. Kuvassa Satu, Juha ja Jenny. Kuva: Liv.

Bachelorin Jenny ja Satu ovat loukkaantuneita kolmiodraamaväitteistä, joiden keskelle heidät on poikamies Juhan kanssa vedetty.

Bachelor Suomi -sarjan poikamies Juha Rouvinen ja hänen valittunsa Satu erosivat lopullisesti vasta pari päivää sitten.

Jo tilintekojaksoa kuvatessa huhtikuussa he miettivät, mennäänkö ohjelmaan yhdessä vai erikseen. Silloin suhteella oli vielä pieni mahdollisuus, joten he päättivät mennä yhdessä ja kertoivat muun muassa yhteisistä kesälomareissusuunnitelmistaan.

Jakso nähtiin tv:ssä tiistaina. Satu ja Juha tapasivat kerran vielä jakson ulostulon jälkeen tällä viikolla, sillä se nosti tunteita ja kysymyksiä pintaan. Tapaaminen johti kuitenkin viimeiseen niittiin: tästä ei tule rakkaussuhdetta.

”Emme voineet tapailla kuin salassa ja tehdä kotona ruokaa.”

– Kyllä se tuli aika selväksi jo Suomeen paluun jälkeen. Emme voineet tapailla kuin salassa ja tehdä kotona ruokaa. Ehkä jossain toisissa olosuhteissa olisimme voineet onnistua paremmin, Satu miettii.

– Totta kai toivun tästä vielä, sillä tunteeni olivat aitoja ja olin todella ihastunut Juhaan, mutta yhteisesti päätimme, ettei tätä kannata jatkaa.

Toipuminen kesken

Toisin kuin julkisuudessa on väitetty, Juha ei kuitenkaan ole ollut viimeisten jaksojen julkitulon jälkeen enää yhteydessä Jennyyn.

– Hän oli minuun yhteydessä kerran tuolloin huhtikuussa tilintekojakson kuvaamisen jälkeen, kakkoseksi kisassa jäänyt Jenny korjaa.

Häntä harmittaa kovasti, että kuviosta on yritetty vääntää kolmiodraamaa.

– Ei ole mitään draamaa! Kerroin silloin Juhalle, etten näe syytä tapaamiselle tai välien selvittelylle. Samaa mieltä olen edelleen. Hän ei ole ollut minuun yhteydessä kuin sen kerran.

– Sekään ei ollut mikään romanttinen pyyntö vain vaan tilaisuus selvittää välit.

Satu sanoo tienneensä Juhan yhteydenotosta tuoreeltaan. Siinä ei ollut Sadun mielestä mitään ihmeellistä, vaikka he vielä tutkailivat Juhan kanssa mahdollista suhteen jatkoa.

– En ole sanonut kenellekään, että et kyllä sitten ole enää yhteydessä Jennyyn, Satu nauraa.

– Sehän olisi ollut ihan luontevaa.

”Olen kaikkien exieni kanssa ystävä, mutta tässä tapauksessa en näe mitään tarvetta sille.”

Jenny toipuu ohjelman herättämistä tunteista yhtä lailla edelleen. Myös hän oli syvästi ihastunut Juhaan.

– Olen kaikkien exieni kanssa ystävä, mutta tässä tapauksessa en näe mitään tarvetta sille.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...