Juontaja-muusikko Axl Smithin päässä keikkuva hattu on miehen omasta uutuusmallistosta. Kuva Jonna Öhrnberg.
Juontaja-muusikko Axl Smithin päässä keikkuva hattu on miehen omasta uutuusmallistosta. Kuva Jonna Öhrnberg.

Päähineisiin hurahtanut The Voice of Finland -juontaja Axl Smith suunnitteli oman hattumalliston.

The Voice of Finland -ohjelman juontaja, muusikko Axl Smith on tehnyt uuden aluevaltauksen. Mies on ryhtynyt hattusuunnittelijaksi.

Mallisto on toteutettu yhteistyössä Axlin oman Jook Joint -yrityksen ja Coston kanssa.

– Rakastan hattuja, mutta Suomessa tarjonta on vähäistä. Lähimmät kunnon naisten hattuliikkeet ovat löytyneet Tukholmasta, mutten voi oikein kukkakuoseja pitää, Axl nauraa.

Mies päätti korjata puutteen ja suunnitella hattuja, joita itse haluaisi käyttää.

– Tämä on unisex-mallisto. Aluksi hattuja tehdään sata, ja niitä saa nettikaupastani. Kuoseja on neljä, valitsen itse kaikki kankaat. Esimerkiksi päässäni olevan hatun nauha on sataprosenttista kierrätettyä denimiä.

Hattuintoilijan kotoa löytyy 80 lätsää.

– Suurin osa on Japanista, siellä on hyvä hattumeininki. Toinen kultakaivos minulle on Naisten Joulumessujen vanhusten pöytä! Mummot kutovat mahtavia myssyjä, olen siellä aina penkomassa kojujen tarjontaa.

The Voice of Finland -ohjelman live-lähetykset alkavat perjantaina 28.3. Turun Logomossa.

Lue lisää:

Räppäri Pharrell Williamsin ratsupoliisihattu myytiin yli 40 000 dollarilla

Nämä Voice of Finland -kilpailijat rakastuivat toisiinsa

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika