Axl Smithiä ei nähdä The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä. Nelonen ilmoittaa uuden juontajan viikolla 12, jolloin livelähetykset alkavat. Kuva: Sanoma-arkisto/Tuomas Selänne
Axl Smithiä ei nähdä The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä. Nelonen ilmoittaa uuden juontajan viikolla 12, jolloin livelähetykset alkavat. Kuva: Sanoma-arkisto/Tuomas Selänne

Salakuvaamisesta epäilty Axl Smith ei juonna The Voice of Finlandin suoria lähetyksiä.

Axl Smith, 32, on vetäytynyt The Voice of Finlandin -ohjelman juontajan pestistä poliisitutkinnan ja siihen liittyvän ikävän huomion takia. Nelonen kertoi asiasta sunnuntaina.

– Laulukilpailussa pääosassa ovat laulajat, ja livelähetykset ovat myös laulajille jännittävä paikka. He ansaitsevat kaiken rauhan ja huomion tärkeinä päivinä, jolloin heitä katsoo jopa miljoona ihmistä.

– Toivon parasta mahdollista kevättä koko The Voice of Finlandin työryhmälle ja katsojille, Axl kertoo tiedotteessa.

Voice of Finlandin livelähetykset alkavat perjantaina 25. maaliskuuta. Finaalilähetys nähdään perjantaina 22. huhtikuuta.

Axlin korvaaja selviää Nelosen mukaan samalla viikolla, jolloin livelähetykset alkavat.

Viime viikolla Axl vetäytyi myös Emma-gaalan ja Radiogaalan juontajan pesteistä. Poliisi epäilee häntä salakuvaamisesta.

Vielä tällä viikolla Axl nähtiin normaalisti Voice of Finlandissa, koska torstaina esitetty jakso oli nauhoitettu.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.