Alexander ja Hanna Gullichsen ovat muuttaneet erilleen, mutta ovat erosta huolimatta yhä ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Kuva Milka Alanen
Alexander ja Hanna Gullichsen ovat muuttaneet erilleen, mutta ovat erosta huolimatta yhä ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Kuva Milka Alanen

Ruokakirjailija-bloggaaja Hanna Gullichsen ja ravintoloitsija Alexander Gullichsen ovat muuttaneet erilleen.

Ruokakirjailija-bloggaaja Hanna Gullichsen, 34, ja ravintoloitsija Alexander Gullichsen, 50, ovat muuttaneet erilleen.

Gullichsenien tiedottaja vahvistaa Me Naisille, että pariskunta on asumuserossa. Hänen mukaansa eroon ei liity minkäänlaista draamaa tai katkeruutta. Pariskunta pysyy erosta huolimatta ystävinä, yhteistyökumppaneina ja ennen kaikkea kuusivuotiaan poikansa vanhempina. Pari aikoo myös jatkaa yhdessä työtänsä paremman ruokakulttuurin puolesta.

Hanna ja Alexander tapasivat toisensa vuonna 2003, kun Hanna työskenteli Alexanderin ravintolassa. Suurelle yleisölle pari tuli tunnetuksi avokadopastan luojina. Pari kertoi Me Naisten haastattelussa alkuvuodesta 2013, että avokadopasta oli ensimmäinen ruoka, jota Alexander kokkasi Hannalle, ja pasta vei saman tien Hannan sydämen. Myöhemmin avokadopastasta tuli valtakunnallinen ilmiö ja se oli vuoden 2013 googlatuin resepti.

Pari on julkaissut myös kaksi ruokakirjaa: Safkaa – Parempaa arkiruokaa ja Safkaa maanantaista sunnuntaihin. Heidän yhteinen tv-ohjelmansa Meidän safkaa päättyi juuri AVA:lla. Huhtikuussa Hannalta ja Alexanderilta ilmestyy Safkaa ja vinkkua -opas, jossa kerrotaan mitä Alkosta kannattaa kiikuttaa kotiin.

Lisää Hannan ja Alexanderin elämästä voit lukea Gloria.fi:stä.

Lue myös:

Hanna ja Alexander Gullichsen: "Tämä saattaa olla seuraava hittireseptimme"

Blinit Alexander ja Hanna Gullichsenin tapaan

Krabin avokadopasta haastaa kulttisuosioon nouseen avokadopastan

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...