Alexander ja Hanna Gullichsen ovat muuttaneet erilleen, mutta ovat erosta huolimatta yhä ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Kuva Milka Alanen
Alexander ja Hanna Gullichsen ovat muuttaneet erilleen, mutta ovat erosta huolimatta yhä ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Kuva Milka Alanen

Ruokakirjailija-bloggaaja Hanna Gullichsen ja ravintoloitsija Alexander Gullichsen ovat muuttaneet erilleen.

Ruokakirjailija-bloggaaja Hanna Gullichsen, 34, ja ravintoloitsija Alexander Gullichsen, 50, ovat muuttaneet erilleen.

Gullichsenien tiedottaja vahvistaa Me Naisille, että pariskunta on asumuserossa. Hänen mukaansa eroon ei liity minkäänlaista draamaa tai katkeruutta. Pariskunta pysyy erosta huolimatta ystävinä, yhteistyökumppaneina ja ennen kaikkea kuusivuotiaan poikansa vanhempina. Pari aikoo myös jatkaa yhdessä työtänsä paremman ruokakulttuurin puolesta.

Hanna ja Alexander tapasivat toisensa vuonna 2003, kun Hanna työskenteli Alexanderin ravintolassa. Suurelle yleisölle pari tuli tunnetuksi avokadopastan luojina. Pari kertoi Me Naisten haastattelussa alkuvuodesta 2013, että avokadopasta oli ensimmäinen ruoka, jota Alexander kokkasi Hannalle, ja pasta vei saman tien Hannan sydämen. Myöhemmin avokadopastasta tuli valtakunnallinen ilmiö ja se oli vuoden 2013 googlatuin resepti.

Pari on julkaissut myös kaksi ruokakirjaa: Safkaa – Parempaa arkiruokaa ja Safkaa maanantaista sunnuntaihin. Heidän yhteinen tv-ohjelmansa Meidän safkaa päättyi juuri AVA:lla. Huhtikuussa Hannalta ja Alexanderilta ilmestyy Safkaa ja vinkkua -opas, jossa kerrotaan mitä Alkosta kannattaa kiikuttaa kotiin.

Lisää Hannan ja Alexanderin elämästä voit lukea Gloria.fi:stä.

Lue myös:

Hanna ja Alexander Gullichsen: "Tämä saattaa olla seuraava hittireseptimme"

Blinit Alexander ja Hanna Gullichsenin tapaan

Krabin avokadopasta haastaa kulttisuosioon nouseen avokadopastan

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!