Ruokakirjailija Hanna Gullichsen nautti muodikkaasta illasta juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa. Kuva: Ari K. Ojala
Ruokakirjailija Hanna Gullichsen nautti muodikkaasta illasta juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa. Kuva: Ari K. Ojala

Ruokakirjailija ja avokadopasta-hittireseptistään tunnettu Hanna Gullichsen saapui perjantaina Gloria Fashion Show -muotitapahtumaan uuden rakkaansa, juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa.

Ruokakirjailija ja avokadopasta-hittireseptin toisena luojana tunnettu Hanna Gullichsen esitteli perjantaina Gloria Fashion Show -tapahtuman kutsuvierasillassa uuden rakkaansa.

Hannan sydän on sykkinyt alkukesästä asti juoksuvalmentaja Joonas Laurilalle. Urheilullinen mies työskentelee Helsinki Core Trainersilla.

Hanna kertoi jo kesällä olevansa onnellinen uudessa, tuoreessa suhteessaan.

– Olemme olleet ystäviä jo pidempään, mutta tämä on ihan uusi juttu, hän totesi kesäkuussa Iltalehdessä.

Hanna, 34, jätti avioerohakemuksen aviomiehensä Alexander Gullichsenin, 50, kanssa toukokuussa. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2003, ja heillä on kuusivuotias poika.

Muotihulinoissa viihtynyt Hanna kertoo seuraavansa trendejä tiiviisti.

– Poimin muodista itselleni sopivia juttuja. Minulla on vahva oma tyyli. Pidän laadukkaista vaatteista, jotka ovat hillittyjä ja simppeleitä.

Hannan syksy on työntäyteinen.

– Uusia juttuja on kuplimassa. Teen Safkaa skideille -kirjaa, joka ilmestyy maaliskuussa. Annan inspiraatiota kotikeittiöihin: lapsiperheissä voidaan tehdä ravitsevaa ruokaa, joka on myös maukasta. Teokselle on selvä tilaus. Minulta pyydetään usein vinkkejä, mitä tarjota perheen pienimmille, kun tutut perusruoat alkavat kyllästyttää, hän sanoo.

Lue myös:

Pusukuva paljasti avokadopasta-Hannan uuden rakkaan

MTV: Avokadopasta-parille lopullinen ero

Hanna ja Alexander Gullichsen: Asumusero