Ruokakirjailija Hanna Gullichsen nautti muodikkaasta illasta juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa. Kuva: Ari K. Ojala
Ruokakirjailija Hanna Gullichsen nautti muodikkaasta illasta juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa. Kuva: Ari K. Ojala

Ruokakirjailija ja avokadopasta-hittireseptistään tunnettu Hanna Gullichsen saapui perjantaina Gloria Fashion Show -muotitapahtumaan uuden rakkaansa, juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa.

Ruokakirjailija ja avokadopasta-hittireseptin toisena luojana tunnettu Hanna Gullichsen esitteli perjantaina Gloria Fashion Show -tapahtuman kutsuvierasillassa uuden rakkaansa.

Hannan sydän on sykkinyt alkukesästä asti juoksuvalmentaja Joonas Laurilalle. Urheilullinen mies työskentelee Helsinki Core Trainersilla.

Hanna kertoi jo kesällä olevansa onnellinen uudessa, tuoreessa suhteessaan.

– Olemme olleet ystäviä jo pidempään, mutta tämä on ihan uusi juttu, hän totesi kesäkuussa Iltalehdessä.

Hanna, 34, jätti avioerohakemuksen aviomiehensä Alexander Gullichsenin, 50, kanssa toukokuussa. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2003, ja heillä on kuusivuotias poika.

Muotihulinoissa viihtynyt Hanna kertoo seuraavansa trendejä tiiviisti.

– Poimin muodista itselleni sopivia juttuja. Minulla on vahva oma tyyli. Pidän laadukkaista vaatteista, jotka ovat hillittyjä ja simppeleitä.

Hannan syksy on työntäyteinen.

– Uusia juttuja on kuplimassa. Teen Safkaa skideille -kirjaa, joka ilmestyy maaliskuussa. Annan inspiraatiota kotikeittiöihin: lapsiperheissä voidaan tehdä ravitsevaa ruokaa, joka on myös maukasta. Teokselle on selvä tilaus. Minulta pyydetään usein vinkkejä, mitä tarjota perheen pienimmille, kun tutut perusruoat alkavat kyllästyttää, hän sanoo.

Lue myös:

Pusukuva paljasti avokadopasta-Hannan uuden rakkaan

MTV: Avokadopasta-parille lopullinen ero

Hanna ja Alexander Gullichsen: Asumusero

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!