"Hannassa on poikkeuksellista särmää, joka puhuttelee minua. Hän ei ole pelkkä kuori", Heikki Lampela kehui uutta naisystäväänsä Hanna Kärpästä keskiviikkoiltana ravintola Teatterissa. Kuva: Sakari Majantie
"Hannassa on poikkeuksellista särmää, joka puhuttelee minua. Hän ei ole pelkkä kuori", Heikki Lampela kehui uutta naisystäväänsä Hanna Kärpästä keskiviikkoiltana ravintola Teatterissa. Kuva: Sakari Majantie

Heikki Lampelan uusi naisystävä on myyntialalla työskentelevä Hanna Kärpänen.

Asianajaja Heikki Lampela, 53, toi keskiviikkona Teatterin Black Vip -juhliin uuden naisystävänsä Hanna Kärpäsen, 33. Umpirakastunut pariskunta halaili ja pussaili toisiaan jatkuvasti.

– Olemme niin onnesta huumaantuneita, että ajantajumme on kadonnut ja vaeltelemme usvassa. Välillä kävelemme maalla ja välillä vetten päällä. En aina tiedä, missä olemme, Heikki maalaili.

Pari tapasi ensimmäisen kerran vuosi sitten ravintola Teatterissa, mutta Hanna oli tuolloin vielä varattu. Pari kuukautta sitten Heikki ja Hanna kohtasivat uudelleen.

– Hanna oli tällä kertaa vapaa laululintunen ja liihotteli luokseni. Nyt hän on oma laululintuseni. Hannassa on poikkeuksellista särmää, joka puhuttelee minua. Hän ei ole pelkkä kuori, vaan hänestä löytyy voimaa ja vastusta, Heikki herkisteli.

Myyntialalla työskentelevä Hanna sanoi kiinnostuvansa vain harvoista miehistä. Heikin kanssa hän kertoi tuntevansa poikkeuksellista yhteenkuuluvuutta. Kesälomaa pari aikoo viettää ainakin Heikin kesäparatiisissa Espoon ulkosaaristossa.

– Kirmaamme kuin teinit rantakalliolla ja hyppäämme välillä kylmään meriveteen. Elämämme koostuu lähinnä halailusta ja pussailusta, he kuvailivat.

Heikin 22 vuotta kestänyt liitto päättyi eroon viime syyskuussa, minkä jälkeen hän kohautti suhdekiemuroillaan kiinteistövälittäjä Danita Westphalin kanssa.

– Menneet eivät vaikuta suhteeseemme mitenkään, Hanna sanoi.

Tavallista elämää -ohjelmassa esiintynyt Lampela kertoi myös, että kehittelee parhaillaan uutta tv-formaattia, jossa hän ratkaisee oikeusjuttuja ja antaa tuomioita. Kuvaukset alkavat näillä näkymin jo kesän aikana.

Lue myös:

Heikki Lampelan naisystävä Danita Westphal: Pakenin suhdesotkua piilopirttiin

Rakastunut Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

Tiesitkö tätä Suomen tunnetuimmasta rikosasianajajasta?