Kaksoveljeksistä, Michael Kutcherista ja Ashton Kutcherista, tulee isiä lähes yhtä aikaa. Myös veljesten kaksi vuotta vanhempi isosisko odottaa lasta. Kuvat MVPhotos ja All Over Press
Kaksoveljeksistä, Michael Kutcherista ja Ashton Kutcherista, tulee isiä lähes yhtä aikaa. Myös veljesten kaksi vuotta vanhempi isosisko odottaa lasta. Kuvat MVPhotos ja All Over Press

Kutcherin sisaruksilla on iskenyt vauvakuume yhtä aikaa.

Ashton Kutcherilla, 36, ja hänen sisaruksillaan on iskenyt vauvakuume yhtä aikaa. In Touch -lehden mukaan Kutcherin kaikki kolme sisarusta – Ashton sekä hänen kaksosveljensä Michael ja isosiskonsa Tausha – saavat  perheenlisäystä tänä vuonna.

Jos In Touch -lehteä on uskominen, kaksosveljesten lapsien odotetaan syntyvän lokakuussa, isosisko Taushan joulukuussa.

Ashtonille ja näyttelijä Mila Kunisille, 30, lapsi on ensimmäinen. Ashtonin ja Milan edustajat eivät ole vahvistaneet raskausuutista, mutta lähipiiri on kertonut jenkkimedioille parin olevan iloinen lapsesta. Myös paparazzien kuvista päätellen Mila näyttäisi olevan raskaana.

Ashton ja Mila tutustuivat toisiinsa jo 90-luvun lopulla 70's Show -sarjan kuvauksissa. He päätyivät yhteen vasta keväällä 2012 – sen jälkeen, kun Ashton oli eronnut Demi Mooresta. Kihloihin Ashton ja Mila menivät helmikuussa 2014.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis Los Angelesin lentokentällä viime viikolla.

Lähteet: In Touch ja Daily Mail

Lue myös:

Ashton Kutcher ja Mila Kunis odottavat ensimmäistä lastaan

Puoli miljoonaa viikossa tienaava Ashton Kutcher: "Minun ei tarvitse tehdä töitä rahan vuoksi"

Heidi Klum pussailee nyt Demi Mooren eksää

Näillä julkkiksilla on kaksossisko tai -veli

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.