Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Näyttelijäpari on sekaisin odotuksen onnesta.

Tyttövauvaa odottavat näyttelijät Ashton Kutcher, 36, ja Mila Kunis, 30, totuttelevat jo nyt tavalliseen perhearkeen.

People-lehden mukaan pari on nimittäin bongattu niin ruokaostoksilla, baseball-otteluissa ja kävelyllä koirien kanssakin.

People-lehden lähteen mukaan Ashton pitää erityisen hyvää huolta rakkaastaan.

– Hän palvoo Milaa ja kertoo hänelle tämän näyttävän kauniilta. Hän ymmärtää, että Mila käy parhaillaan läpi isoja muutoksia, tähtiparin lähipiiriin kuuluva lähde kertoo.

Esikoistaan odottava ja luonnonmukaista synnytystä suunnitteleva Mila huolehtii kunnostaan raskauden aikana pilateksen, joogan ja spinningin avulla.

Ashtonin väitetään olevan jo nyt sekaisin odotuksen onnesta.

– Ashton on suorastaan luotu isäksi. Hän ei enää puhu mistään muusta.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.