Räppäri Tuomas Kauhanen säveltää toista levyään. "Minulla on maanis-depressiivinen tyyli tehdä musaa. Joko en kirjoita mitään tai sitten teen täysillä ja materiaalia syntyy nopeasti ja paljon." Kuva: Jonna Öhrnberg
Räppäri Tuomas Kauhanen säveltää toista levyään. "Minulla on maanis-depressiivinen tyyli tehdä musaa. Joko en kirjoita mitään tai sitten teen täysillä ja materiaalia syntyy nopeasti ja paljon." Kuva: Jonna Öhrnberg

Rap-artisti Tuomas Kauhasella on kenkiä kolme kertaa enemmän kuin avovaimollaan.

Räppäri Tuomas Kauhanen esiintyi viikonloppuna ensimmäistä kertaa järjestetyllä Serena Pop & Rock -festivaalilla. Tuomas harmitteli potevansa ärhäkkää kesäflunssaa ja toivoi kuntonsa kestävän, sillä viikonlopuksi oli buukattu viisi keikkaa.

– Minulla on tappoflunssa ja kuumetta. En käytä särkylääkkeitä, vaan uskon luonnonmukaisiin hoitokeinoihin, kuten auringonhattu-uutteeseen ja homeopatiaan, mies kertoi.

Tuomas odottaa rentouttavaa breikkiä Amsterdamissa, jonne hän lähtee veljensä ja avovaimonsa, fitness-malli Elina Tervon kanssa. Elina nähdään Jim-kanavan uudessa Martina ja hengenpelastajat -sarjassa. Hän on myös vuoden 2011 Miss Helsinki.

Suosituilla Enkeli- ja Pummilla Tallinnaan -hiteillään soittolistat valloittanut Tuomas paljastaa olevansa todellinen kenkäfriikki.

– Panostan kenkiin, minulla on paha fiksaatio etenkin 1980- ja 1990-luvun koristossuihin. Seuraan nettikauppoja sormi liipasimella, kun niitä tulee myyntiin retrojulkaisuina. Minulla on kenkiä enemmän kuin avovaimolla – lenkkareita on kertynyt koko komerollinen, mies virnistää.

Hän kertoo olleensa tarkka tyylistään jo lapsena.

– Äiti vinoilee vieläkin, kun minun piti saada valita omat vaatteet päiväkodissa. Jos en tykännyt jostain väristä, en käyttänyt sitä. Pidän klassisista jutuista: laadukkaista farkuista ja kengistä. Satsaan myös asusteisiin.

Asustevarasto kertyy, sillä mies palkitsee itsensä hyvästä työstä.

– Olen luvannut itselleni, että aina kun biisistäni tulee hitti, ostan hintavamman kellon tai vyön. Arvokkain ostokseni on kultainen Michael Korsin kello, hän sanoo.

Lue myös:

Tällä dieetillä räppäri Tuomas Kauhanen hankkiutui kuvauskuntoon

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta