Hiljattain 30 vuotta täyttänyt Arttu Wiskari sanoo, ettei ole potenut kolmenkympin kriisiä. ”Elämä on sillä mallilla, että kaikki on hyvin, ei ole syytä ahdistua. Ystävät ja vaimo järjestivät minulle mahtavat yllätysbileet, jossa paikalla olivat muun muassa HIFK:n cheerleaderit”, kovana jääkiekko- ja HIFK-fanina tunnettu mies iloitsee. Kuva: Ari K. Ojala
Hiljattain 30 vuotta täyttänyt Arttu Wiskari sanoo, ettei ole potenut kolmenkympin kriisiä. ”Elämä on sillä mallilla, että kaikki on hyvin, ei ole syytä ahdistua. Ystävät ja vaimo järjestivät minulle mahtavat yllätysbileet, jossa paikalla olivat muun muassa HIFK:n cheerleaderit”, kovana jääkiekko- ja HIFK-fanina tunnettu mies iloitsee. Kuva: Ari K. Ojala

Muusikko Arttu Wiskari viettää arkipäivät kotona pian vuoden ikäisen poikansa kanssa. ”Kun lapsi syntyi, minulla oli liikaa kiireitä. Tunsin itseni huonoksi isäksi”, hän perustelee päätöstään.

Muusikko Arttu Wiskari, 30, nauttii isyydestään. Artun ja hänen Pauliina-vaimonsa esikoispoika täyttää marraskuussa vuoden.

– Kun lapsi syntyi, minulla oli liikaa kiireitä. Kilpailin Dancing on Ice -ohjelmassa ja tein keikkoja. Tunsin itseni huonoksi isäksi. Tein päätöksen jäädä lapsen kanssa kotiin. Nyt homma menee niin, että vaimo käy töissä ja minä olen arkipäivät pojan kanssa. Kotona oleminen on antanut paljon, Arttu fiilistelee.

Artun mukaan tyypillinen päivä on rentoa yhdessäoloa.

– Katsomme himassa kalsarit jalassa Muumeja tai käymme muiden isien kanssa kahvittelemassa. Olen perustanut Facebookiin isä-ryhmän, jonka kesken tapaamme toisiamme.

Monet Artun ystävistä ovat jääneet kotiin lasten kanssa.

– Varsinkin useilla soittajakavereillani on samanlainen tilanne, että viikonloppuihin painottuva työ mahdollistaa arjen koti-isyyden, hän kertoi Iskelmä-radion 14-vuotissyntymäpäiväristeilyllä Tallink Baltic Queen -aluksella.

Arttu julkaisi viime viikolla kolmannen albuminsa Sirpaleet, josta lohkaistu hittikappale Sirpa on herättänyt paljon keskustelua. Monet ovat arvelleet nimen viittaavan muusikon hyvän ystävän, kiekkotähti Teemu Selänteen Sirpa-vaimoon.

– Sinkku ei ole saanut vaikutteita Sirpasta, Arttu naurahtaa, vaikka Sirpa Selänne olikin miehen mukaan ensimmäinen, joka kuuli kappaleen.

– Olemme Teemun kanssa paljon yhteyksissä. Täytin hiljattain 30 ja sain häneltä lahjaksi Teemu-elämäkerran. Olen seurannut Teemun uraa pitkään, ja kirjassa oli paljon mielenkiintoisia tarinoita, joista monet jo tiesinkin. Aloitin lukemisen keskeltä, koska halusin nähdä kuvat ensin, hän virnistää.

Lue myös:

Sirpa Selänne sai kuulla ensimmäisenä Arttu Wiskarin Sirpa-hitin: "Kuuntelimme sen poski poskea vasten"

Arttu Wiskari isyydestä: "Koko ajan huono omatunto"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!