Pauliina ja Arttu Wiskari vuonna 2013. Kuva: Jonna Öhrnberg
Pauliina ja Arttu Wiskari vuonna 2013. Kuva: Jonna Öhrnberg

Lapsi on Artulle ja Pauliinalle toinen.

Laulaja Arttu Wiskari, 31, ja hänen puolisonsa Pauliina Wiskari (o.s. Hyöki) ovat saaneet tytön. Arttu iloitsi asiasta Facebook-sivuillaan keskiviikkoiltana.

– Viime yönä meille syntyi pieni prinsessa. Kotona olisi jo kaikki valmiina, mutta ensin täytyy vähän kerätä voimia, Arttu kirjoitti.

 

Viime yönä meille syntyi pieni prinsessa. Kotona olisi jo kaikki valmiina, mutta ensin täytyy vähän kerätä voimia :) <3

Posted by Arttu Wiskari on 21. lokakuuta 2015

 

Arttu julkaisi Facebookissa kuvan lastensängyistä. Jotta näet kuvan, sinun täytyy olla kirjautunut Facebookiin.

Artulla ja Pauliinalla on entuudestaan vuonna 2013 syntynyt Aatto-poika. Arttu kertoi viime viikolla Me Naisille, että tällä kertaa fiilis on ollut rauhallisempi kuin ennen esikoisen syntymää.

– Emme ryntää sairaalaan jokaisesta supistuksesta.

Arttu sanoi myös valmistautuneensa synnytykseen edelliskertaa paremmin.

– Edelliskerralla luulin, että vain kävisimme Jorvissa ja jatkaisin sitten treeneihin. Olin verkkareissa ja pipossa eikä meillä ollut edes sairaalakassia mukana. Tällä kertaa kassi on jo nyt pakattuna, Arttu kertoi.

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...