Rumpali Sipe Santapukki kertoi Radio Rockin haastattelussa, ettei halunnut tehdä Minna Kaupin kanssa samaa virhettä kuin aiemmassa suhteessaan.

Apulannan rumpali Sipe Santapukki kertoi Apulanta – Kaikki yhdestä pahasta -kirjasta, että hän ja suunnistaja Minna Kauppi tekivät kaikkensa salatakseen suhteensa. Syksyllä 2012 tavannut pari tapaili aluksi syrjäisillä hiekkateillä ja ulkomailla, ettei kukaan saisi vihiä kahden julkisuuden henkilön lämpimistä väleistä.

Tällä viikolla Sipe kertoi Radio Rockin haastattelussa, että salailu kuvotti häntä, sillä hän ei olisi halunnut esittää supertähteä.

– Realiteetit oli silti pakko tunnustaa. Jos olisimme menneet julkisille paikoille, suhde olisi ollut heti lehdissä, Sipe selitti Radio Rockin Marce Rendicin haastattelussa.

Sipen mukaan hän ja Minna halusivat tutustua toisiin rauhassa.

– Kun tapaat uuden ihmisen ja vasta tutustut häneen, ethän sä vielä itsekään tiedä, missä mennään. Tiesin sen kokemuksesta, että kun suhde ilmoitetaan alkuvaiheessa kissan kokoisilla kirjaimilla lehdessä, se hämmentää itseään, vaikka sen yrittäisikin sulkea mielestä. Se tekee hallaa suhteelle.

Katso Sipen haastattelu videolta.


Minna Kauppi ja Sipe Santapukki. Aiemmin Sipe on seurustellut muun muassa laulaja Anna Erikssonin kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Lue myös:

Riitaisa ero Anna Erikssonista masensi Sipe Santapukin: "Tajuttoman raskas ihmissuhde"

Näillä kahdella kyvyllä Sipe Santapukki on hurmannut kauniita naisia

Sipe Santapukki ja Minna Kauppi avoliittoon

Minna Kauppi miesystävästään Sipestä: "Hän ymmärtää elämäntyyliäni"

Missä rumpali ja suunnistaja voivat rakastua, Minna Kauppi?

Jussi-gaalan vieraat tukivat tasa-arvoa ja häirinnän lopettamista pukeutumalla näyttäviin mustiin asuihin ja valkoisiin nauhoihin.

Tänä vuonna Jussi-gaalassa nähtiin poikkeuksellisen paljon mustia iltapukuja. Jussit jakava Filmiaura ry. toivoi, että vieraat, jotka haluavat tukea tasa-arvoa ja seksuaalisen häirinnän ja vallankäytön lopettamiseta elokuva-alalla, kantaisivat gaalassa valkoista nauhaa esimerkiksi rintapielessä tai ranteessa. Tukensa pystyi osoittamaan myös pukeutumalla mustaan.

Tyylikkäästi mustiin pukeutuivat esimerkiksi Minka Kuustonen ja Heidi Lindén.

Näyttelijä Alina Tomnikov esitteli gaalassa miesystävänsä, valokuvaaja Lauri Laukkasen.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi osoitti kunnioituksensa tasa-arvokampanjaan käyttämällä valkoista nauhaa rintapielessään.

Myös Laura Birn pukeutui mustaan. 


Anna Paavilainen ja Minttu Mustakallio Jussi-gaalan punaisella matolla.

Krista Kososen look oli dramaatinen ja näyttävä.

Maryam Razavin elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet, sillä hän erosi vastikään näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammesta.

Pihla Viitala juhli miesystävänsä Alexander Schimphin kanssa.

Selma Vilhusen ohjaama dokumentti Hobbyhorse revolution voitti parhaan dokumenttielokuvan palkinnon.

Elena Leeve valitsi ylleen mustaa samettia.

Milka Ahlroth juhli housupuvussa.

Eero Aho juhli vaimonsa Teresa Meriläisen kanssa.

Suomalais-tanskalainen näyttelijä ja tanssija Sara Soulién asu oli läpikuultava, mutta silti tyylikäs.

Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa pääroolin tehnyt Eero Aho osoitti Jussi-gaalassa täyden tukensa naisnäyttelijöiden ulostuloille.

Näyttelijä Eero Aho on Jussi-gaalassa ehdolla parhaasta miespääosasta Tuntematon sotilas -elokuvasta. Gaalan punaisella matolla nähtiin kuitenkin vakava mies, jonka oli vaikea päästä juhlatunnelmaan.

– Tunnelmat ovat todella ristiriitaiset, hän myönsi.

Aiemmin tällä viikolla joukko eturivin naisnäyttelijöitä kertoi Ylen haastattelussa kokemuksistaan ohjaaja Aku Louhimiehen elokuvien kuvauksissa. Muun muassa Pamela Tola, Matleena Kuusniemi ja Pihla Viitala syyttivät Louhimiestä alistavasta, nöyryyttävästä ja sadistisesta kohtelusta.

Louhimies on ohjannut uuden Tuntemattoman sotilaan, jolla on Jussi-gaalassa 10 ehdokkuutta. Aihe puhuttikin laajasti myös gaalan punaisella matolla.

”Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.”

– Haluan osoittaa tukeni kaikille näille naisille ja heidän ulostuloilleen. Olen järkytyksellä seurannut sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua, jossa osa on leimannut heidät ja kyseenalaistanut heidän kokemuksensa, Aho sanoi.

– Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.

Samaan aikaan Aho halusi kuitenkin myös juhlistaa hänen ja koko Tuntemattoman sotilaan työryhmän tekemää työtä.

– Tilanne on tosiaan hyvin ristiriitainen. Tämä on kuitenkin suomalaisen elokuvan juhla. Olemme muiden elokuvan näyttelijöiden kanssa tästä puhuneet, ja todenneet, että meidän ei tarvitse hävetä mitään, hän totesi.

Parhaasta ohjauksesta ehdolla olevaa Aku Louhimiestä ei ainakaan Jussi-gaalan punaisella matolla häntä näkynyt, eikä Aholla ei ollut asiasta sen parempaa tietoa.

– En tiedä, onko hän tulossa.