Rumpali Sipe Santapukki kertoi Radio Rockin haastattelussa, ettei halunnut tehdä Minna Kaupin kanssa samaa virhettä kuin aiemmassa suhteessaan.

Apulannan rumpali Sipe Santapukki kertoi Apulanta – Kaikki yhdestä pahasta -kirjasta, että hän ja suunnistaja Minna Kauppi tekivät kaikkensa salatakseen suhteensa. Syksyllä 2012 tavannut pari tapaili aluksi syrjäisillä hiekkateillä ja ulkomailla, ettei kukaan saisi vihiä kahden julkisuuden henkilön lämpimistä väleistä.

Tällä viikolla Sipe kertoi Radio Rockin haastattelussa, että salailu kuvotti häntä, sillä hän ei olisi halunnut esittää supertähteä.

– Realiteetit oli silti pakko tunnustaa. Jos olisimme menneet julkisille paikoille, suhde olisi ollut heti lehdissä, Sipe selitti Radio Rockin Marce Rendicin haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sipen mukaan hän ja Minna halusivat tutustua toisiin rauhassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kun tapaat uuden ihmisen ja vasta tutustut häneen, ethän sä vielä itsekään tiedä, missä mennään. Tiesin sen kokemuksesta, että kun suhde ilmoitetaan alkuvaiheessa kissan kokoisilla kirjaimilla lehdessä, se hämmentää itseään, vaikka sen yrittäisikin sulkea mielestä. Se tekee hallaa suhteelle.

Katso Sipen haastattelu videolta.


Minna Kauppi ja Sipe Santapukki. Aiemmin Sipe on seurustellut muun muassa laulaja Anna Erikssonin kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Lue myös:

Riitaisa ero Anna Erikssonista masensi Sipe Santapukin: "Tajuttoman raskas ihmissuhde"

Näillä kahdella kyvyllä Sipe Santapukki on hurmannut kauniita naisia

Sipe Santapukki ja Minna Kauppi avoliittoon

Minna Kauppi miesystävästään Sipestä: "Hän ymmärtää elämäntyyliäni"

Missä rumpali ja suunnistaja voivat rakastua, Minna Kauppi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla