Jani Leinonen ja Minka Kuustonen. Kuvat: Panu Pälviä/MN-arkisto
Jani Leinonen ja Minka Kuustonen. Kuvat: Panu Pälviä/MN-arkisto

Minka Kuustonen kertoi Apu-lehdelle, että hän ja Jani Leinonen erosivat jo viime vuoden puolella.

Näyttelijä Minka Kuustonen, 28, ja kuvataiteilija Jani Leinonen, 36, ovat eronneet. Minka vahvisti eron Apu-lehdelle ja kertoi, että suhde päättyi jo viime vuoden puolella. Lehden mukaan Minka halusi korjata tiedon, sillä useissa lehdissä on ollut viime aikoina vanhentunutta tietoa.

Jani Leinonen muistetaan huomiota herättävistä taideprojekteistaan. Vuonna 2011 hän oli mukana varastamassa McDonald's -ravintolasta Ronald McDonald -patsasta kritisoidakseen yrityksen etiikkaa ja tuotteiden alkuperää.

Minka nähdään parhaillaan valkokankaalla Kesäkaverit-elokuvassa, jossa hän näyttelee ensimmästä kertaa isosiskonsa Iina Kuustosen kanssa. Lue arvio täältä. Viime perjantaina ensi-iltansa saanut elokuva ylitti parissa päivässä 20 000 katsojan rajan. Rooleissa nähdään myös Anna Paavilainen, Pihla Viitala ja Lauri Tilkanen.

Lue myös:

Minka ja Iina Kuustonen: "Vaistoamme silmien liikkeestä, mitä toinen ajattelee"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!