Lauri Tähkän mukaan kaksi tytärtä ovat opettaneet hänelle paljon naiseudesta. Kuva: Jouni Harala
Lauri Tähkän mukaan kaksi tytärtä ovat opettaneet hänelle paljon naiseudesta. Kuva: Jouni Harala

Kahden teini-ikäisen tytön isä, muusikko Lauri Tähkä, kertoo Apu-lehdessä ymmärtävänsä naisia paremmin kuin koskaan.

Muusikko Lauri Tähkä, 40, on Apu-lehden mukaan nykyään yksinhuoltaja. Tähkällä on kaksi teini-ikäistä tytärtä ex-vaimonsa kanssa. Tähkä ja lapset asuvat Turussa kolmestaan ja yrittävät elää niin tavallista elämää kuin mahdollista.

– Kun lähden keikkareissulle, alan makaronilaatikon teon heti aamusta. Arjen pyörittäminen on välillä helvetin haastavaa. Vapaapäivinä pyykkikone pyörii aamusta iltaan. Käytännön kautta siitä usein selviää, safkat vaan pakkaseen. Onneksi on tullut aikoinaan luettua kokiksi, Lauri Tähkä kertoo arjestaan lehdelle.

Tähkä kuvailee tyttäriensä olevan hänen elämänsä tärkeimpiä kasvattajia. Tytöt ovat opettaneet isälleen myös paljon naiseudesta.

– Menestyksen huuma ei ole mitään siihen verrattuna, että saan nähdä tyttöjen aikuiseksi varttumisen erittäin läheltä. Nautin siitä, vaikka se onkin välillä rankkaa. Olen oppinut naisista ja naiseksi kasvamisesta paljon. Ymmärrän naisia nyt paremmin kuin koskaan.

Lauri Tähkä erosi lasten äidistä vuonna 2011. Tämä haki aikoinaan eroa yksin.

Lue myös:

Lauri Tähkä: "Elämäni oli täysin pirstaleina"

Lauri Tähkä piirsi terveiset rakkaalleen

Lauri Tähkä: "Seksi on yliarvostettua"

Näin syntyi Me Naisten Lauri Tähkä -kansi

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.