Anu Sinisalo kertoi Yle Puheessa, että hän ja Antti Reini ovat molemmat tyytyväisiä asumisjärjestelyihin. ”Sitä en tiedä, ollaanko me tässä Antin kanssa koko loppuelämä. En halua suunitella sitä, eikä Anttikaan halua.” Kuva: Sanoma-arkisto/Bo Stranden
Anu Sinisalo kertoi Yle Puheessa, että hän ja Antti Reini ovat molemmat tyytyväisiä asumisjärjestelyihin. ”Sitä en tiedä, ollaanko me tässä Antin kanssa koko loppuelämä. En halua suunitella sitä, eikä Anttikaan halua.” Kuva: Sanoma-arkisto/Bo Stranden

Näyttelijä Anu Sinisalo kertoi Olga Temosen haastattelussa, että hänelle on tärkeää, kun saa tutustua aikuiseen minäänsä.

Näyttelijäpariskunta Anu Sinisalo, 48, ja Antti Reini, 50, ovat seurustelleet 3,5 vuotta, mutta eivät asu yhdessä. Anu kertoi Olga Temosen radio-ohjelmassa Yle Puheella, että monet ovat ihmetelleet ratkaisua.

– Se on tämän hetken olotila – tilanne, joka sopii kummallekin. Olen saanut oman lapseni aika nuorena ja asunut koko aikuisikäni jonkun kanssa. Se, että pystyy tutustumaan itseensä näin aikuisiällä jättäen äitiyden, on mulle tosi tärkeä asia. Mä vähän niin kuin tutustun aikuiseen minääni, Anu kertoi radiohaastattelussa.

Anun mukaan hän on aina viihtynyt hyvin yksin. Ja piirre on vain voimistunut viime aikoina.

– Se on luonteenpiirre, joka mussa on. Tarvitsen omaa aikaa, tilaa, rauhaa ja hiljaisuutta. Eikä se tarkoita sitä, etteikö mulla olisi hyvä olla Antin kanssa.

Olga Temonen kysyi Anulta, johtuuko asumisjärjestely myös pelosta. Siitä, että Anu pelkäisi suhteen muuttuvan ja kaiken menevän pieleen.

– Ei, se ei ole se syy. Mä oon niin tunneihminen, että hyppään asioihin suorin jaloin – ja välillä sattuu ja välillä ei. Ehkä tämä on enemmänkin kunnioitusta Anttia kohtaan.

Anua ihmetyttää, miksi Suomessa erikseen asuvia kumppaneita pidetään outoina.

– Ruotsissa tälle on sellainen nimitys kuin särbo, mutta Suomessa ei. Ehkä joku termi helpottaisi, koska ei tässä ole mitään ihmeellistä.

Lue myös:

Anu Sinisalo ja Antti Reini kertovat, mitä toisissaan rakastavat

Anu Sinisalo: ”Liikenneonnettomuus pysäytti täysin”

Antti Reini: ”Olen aina tuntenut itseni ulkopuoliseksi”

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.