Anu Sinisalo kertoi Yle Puheessa, että hän ja Antti Reini ovat molemmat tyytyväisiä asumisjärjestelyihin. ”Sitä en tiedä, ollaanko me tässä Antin kanssa koko loppuelämä. En halua suunitella sitä, eikä Anttikaan halua.” Kuva: Sanoma-arkisto/Bo Stranden
Anu Sinisalo kertoi Yle Puheessa, että hän ja Antti Reini ovat molemmat tyytyväisiä asumisjärjestelyihin. ”Sitä en tiedä, ollaanko me tässä Antin kanssa koko loppuelämä. En halua suunitella sitä, eikä Anttikaan halua.” Kuva: Sanoma-arkisto/Bo Stranden

Näyttelijä Anu Sinisalo kertoi Olga Temosen haastattelussa, että hänelle on tärkeää, kun saa tutustua aikuiseen minäänsä.

Näyttelijäpariskunta Anu Sinisalo, 48, ja Antti Reini, 50, ovat seurustelleet 3,5 vuotta, mutta eivät asu yhdessä. Anu kertoi Olga Temosen radio-ohjelmassa Yle Puheella, että monet ovat ihmetelleet ratkaisua.

– Se on tämän hetken olotila – tilanne, joka sopii kummallekin. Olen saanut oman lapseni aika nuorena ja asunut koko aikuisikäni jonkun kanssa. Se, että pystyy tutustumaan itseensä näin aikuisiällä jättäen äitiyden, on mulle tosi tärkeä asia. Mä vähän niin kuin tutustun aikuiseen minääni, Anu kertoi radiohaastattelussa.

Anun mukaan hän on aina viihtynyt hyvin yksin. Ja piirre on vain voimistunut viime aikoina.

– Se on luonteenpiirre, joka mussa on. Tarvitsen omaa aikaa, tilaa, rauhaa ja hiljaisuutta. Eikä se tarkoita sitä, etteikö mulla olisi hyvä olla Antin kanssa.

Olga Temonen kysyi Anulta, johtuuko asumisjärjestely myös pelosta. Siitä, että Anu pelkäisi suhteen muuttuvan ja kaiken menevän pieleen.

– Ei, se ei ole se syy. Mä oon niin tunneihminen, että hyppään asioihin suorin jaloin – ja välillä sattuu ja välillä ei. Ehkä tämä on enemmänkin kunnioitusta Anttia kohtaan.

Anua ihmetyttää, miksi Suomessa erikseen asuvia kumppaneita pidetään outoina.

– Ruotsissa tälle on sellainen nimitys kuin särbo, mutta Suomessa ei. Ehkä joku termi helpottaisi, koska ei tässä ole mitään ihmeellistä.

Lue myös:

Anu Sinisalo ja Antti Reini kertovat, mitä toisissaan rakastavat

Anu Sinisalo: ”Liikenneonnettomuus pysäytti täysin”

Antti Reini: ”Olen aina tuntenut itseni ulkopuoliseksi”

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...