"Kun olen parisuhteessa ja rakastunut, mikä tahansa tuntuu mahdolliselta", näyttelijä Anu Sinisalo sanoo. Kuva Jouni Harala
"Kun olen parisuhteessa ja rakastunut, mikä tahansa tuntuu mahdolliselta", näyttelijä Anu Sinisalo sanoo. Kuva Jouni Harala

Näyttelijä Anu Sinisalo ei kaipaa saman katon alle miesystävänsä Antti Reinin kanssa. – Olen jo käynyt läpi ydinperhevaiheen.

Näyttelijä Anu Sinisalo, 47, ja miesystävä, näyttelijä Antti Reini, 49, ovat seurustelleet kolmisen vuotta, mutta he eivät asu yhdessä. Se sopii Anulle hyvin. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa, mutta pisin avoliitto kesti aikanaan 14 vuotta.

– Olen jo käynyt läpi ydinperhevaiheen. Uskon, että erillään asuminen aikuisiällä helpottaa tiettyjä asioita. Se antaa suhteelle tilaa olla omanlaisensa. Vaikka yhteiskunnan paineet kertovat meille, miten meidän pitäisi toimia, mikä lopulta on normaalia? Tässä hetkessä tämänkaltainen elämisen muoto tuntuu oikealta, Anu kertoo.

Anu arvostaa omaa tilaa muun muassa siksi, että hiljaisuus ja rauhoittuminen auttavat tasapainottamaan ajatukset hektisen työpäivän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sekä teatterissa että kameran edessä esiintyminen ovat hälyisiä ympäristöjä, joissa musiikki raikaa, valot vilkkuvat ja koko ajan on oltava sosiaalinen. Siksi Anu haluaa vapaa-ajallaan ladata akkuja itsekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen aina ollut sellainen, että tarvitsen omaa tilaa. Vapaus suhteessa on minulle hyvinvoinnin edellytys, sen avulla pystyn hengittämään. Mitä vanhemmaksi tulen, sen selkeämmin huomaan, miten tärkeää on, että voin hyvin.

Lue lisää Anun ajatuksia rakkaudesta Me Naisten numerosta 8/2014. Voit myös ostaa digilehden täältä. Joka päivä -tilaajana voit lukea koko jutun täältä.

Lue myös:

Antti Reini ja Anu Sinisalo kertovat, mitä toisissaan rakastavat – katso upea kuva!

Ensi-illassa Ei kiitos: Anu Sinisalo näyttelee vonkaavaa nelikymppistä

Anu Sinisalo: "Liikenneonnettomuus pysäytti täysin"

Sisältö jatkuu mainoksen alla