Anu Saagim kertoi Suomipopilla, että hän ja Ristomatti Ratia eivät eroa mukavuussyistä.

Virolaisen verkkolehden päätoimittaja Anu Saagim, 51, vieraili tällä viikolla Radio Suomipopilla. Sami Kuronen kysyi, millainen Anun ja muotoilija Ristomatti Ratian, 72, suhde on nykyään. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 1994, mutta asuneet eri maissa jo pitkään.

– Se on sillä tasolla, että kumpikin tekee omaa uraansa ja elää omaa elämäänsä. Me päätettiin se jossain vaiheessa, kun mä en halunnut tulla Suomeen. Aloin rakentaa uraa Eestissä ja huomasin, että se menee erittäin hyvin siellä, Anu kertoi.

Sami Kuronen kysyi myös, miksi pari on yhä naimisissa ja mikseivät he eroa.

– Mä luulen, että mukavuussyistä. Mä oon käynyt kaikki miehet läpi, eikä mulla oo nyt mitään juttua. Ja niinku mä sanoin, rakastan nykyään naisia. Mulla ei oo mitään hakua päällä, en tartte ketään, Anu vastasi.

Seuraavaksi Susanna Laine uteli, onko kummallakaan suhteen ulkopuolisia suhteita.

– Ei, tai Ristomatin puolesta en rupee puhuu. Mun mielestä olisi ihanaa, jos hänellä olisi joku toinen.

Katso Anun haastattelu videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen Suomipopin sivuilta.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.