Antti Tuisku lähtee keväällä kiertueelle Anna Abreun kanssa.
Antti Tuisku lähtee keväällä kiertueelle Anna Abreun kanssa.

Laulaja halailee ihmisiä päivittäin.

Milloin viimeksi nauroit?

Eilen, kun kaverit olivat luonani kylässä. Tein kaikkea tyhmää ja nauroin kippurassa. Nauran ensimmäisenä omille jutuilleni, vaikka en tiedä, kuinka hauskoja ne ovat. Minulla pitää olla aina show päällä: olen perinyt sen piirteen isältäni.

Itkit?

Murruin täysin, kun ymmärsin, että minun piti jäädä sairaalaan tiputukseen kovien vatsakipujen takia ja perua illan keikka. Olen vastuussa monen ihmisen töistä, ja tunnen siitä raskasta painetta.

Halasit jotakuta?

Äsken. Halaan päivittäin tapaamiani ihmisiä. Fanitkin ovat tottuneet siihen, että Antti halailee. Olen vain sellainen: tykkään tulla lähelle sekä fyysisesti että henkisesti. Olin ennen varautuneempi mutta huomasin, ettei se vienyt mihinkään. On helpompi tehdä töitä, kun pääsee lähemmäksi ihmisiä. Sosiaalinen elämä ja ystävät ovat minulle tärkeitä.

Huijasit?

Olen umpirehellinen ihminen, en harrasta huijaamista. En ole huijannut edes keikkabussin pokeripeleissä, vaikka pojat muuta luulevat. Saatan kertoa joskus pienen valkoisen valheen, sillä sovin toisinaan liikaa menoja. Kun aikataulut menevät umpimetsään, päätän, etten teekään yhtään mitään.

Shoppailit?

En saa kiksejä shoppailusta enkä kaupoissa kiertelystä. Joululahjojen hankkiminen on aivan kamalaa, sillä olen huono päättämään, mitä ostaisin ihmisille. Ruokakaupassa kulutan sen sijaan helposti tunnin, koska mietin tarkkaan, mitä ruokaa laitan ja mitä erilaisia aineksia tarvitsen.

Tunsit onnistuneesi?

On tärkeää tuntea onnistuneensa joka päivä. Eilen sain kiitosta Anna Abreulta ja Lenni-Kalle Taipaleelta, kun olin suunnitellut palaverin rungon huolellisesti. Siitä oli helppo jatkaa yhteiskiertueemme suunnittelua.

Antti Tuisku

– 27.2.1984 Rovaniemellä syntynyt laulaja. Asuu Helsingissä.

– Ura alkoi vuonna 2004 Idols-kisasta, jossa sijoittui kolmanneksi. Julkaissut kuusi albumia ja kokoelmalevyn. Viimeisin levy Hengitän ilmestyi tänä syksynä, ja se on ylittänyt kultalevyrajan.

– Tekee kuuden konsertin mittaisen Popin kuninkaalliset -yhteiskiertueen Anna Abreun kanssa helmi-maaliskuussa.

– Ehdolla Emma-palkinnon saajaksi kategorioissa pop-albumi, vuoden biisi ja kotimainen artisti.