Antti Reini seuraa naisystävänsä Anu Sinisalon tanssitaivalta suurella ylpeydellä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Antti Reini seuraa naisystävänsä Anu Sinisalon tanssitaivalta suurella ylpeydellä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä Antti Reini on seurannut naisystävänsä Anu Sinisalon taivalta Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ylpeänä.

Näyttelijä Anu Sinisalon puoliso Antti Reini on katsonut rakkaansa jokaisen tanssin paikan päällä.

– Anu on saanut tanssimisesta aivan uudenlaista energiaa. Tanssiminen on tehnyt siis hänelle hyvää. Seuraan hänen taivaltaan tosi ylpeänä, Antti kertoi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kulisseissa sunnuntai-iltana.

Antti on palannut noin kuukausi sitten Yhdysvalloista 1800-luvun epookkielokuvan kuvauksista ja hänen ensimmäinen sooloalbuminsa on valmistumassa. 

Pariskunta ei asu yhdessä, mutta näkee niin usein kuin mahdollista. Välillä he käyvät yhdessä myös tanssimassa. Sitä mies ei suostunut kommentoimaan, onko häntä itseään kosiskeltu ohjelman tähtiriveihin.

– Kyseessä on upea formaatti, muuta en sano suuntaan taikka toiseen, hän myhäili.

Tänään parketilla pyörähdellään musikaalisävelmien tahdissa Broadway-tunnelmissa. Kisassa tuomareilta loistavia arvioita saanut Anu on kertonut aiemmin Me Naisille harjoittelevansa 4–5 tuntia päivässä parinsa Jani Rasimuksen kanssa.

Anu Sinisalo ja hänen parinsa, tanssinopettaja Jani Rasimus. Kuva: Jonna Öhrnberg

Lue myös:

Tanssii tähtien kanssa -puvustaja paljastaa ohjelman pahimmat pukumokat ja -kriisit

Tanssikisassa yllättänyt näyttelijä Anu Sinisalo : "Tutisen koko päivän ennen lähetystä"

Antti Reini ja Anu Sinisalo kertovat, mitä toisissaan rakastavat – katso upea kuva!

Lue kaikki Me Naisten Tanssii tähtien kanssa -jutut täältä.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.